POSJET PARIZU

Kao da su se dogovorile: Kraljica Letiza i Brigitte Macron uskladile stajlinge

12.03.2020 u 14:52

Bionic
Reading

Španjolski kraljevski par, kralj Felipe Vi i kraljica Letizia posjetili su Pariz, a dakako, modni se svijet itekako veselio susretu dvaju uvijek sjajno odjevenih dama

Prva dama Francuske Brigitte Macron i kraljica Letizia redovito briljiraju svojim sjajnim modnim izborima, pa nisu ni razočarale odabirima koje su nosile prilikom službenog posjeta španjolskog kraljevskog para Francuskoj.

Zanimljivo je kako su obje dame poznate po besprijekornom modnom stilu ovoga puta odabrale kombinacije u tamnoplavoj boji, baš kao da su se dogovorile.

  • +2
Brigitte Macron i španjolska kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Philippe Perusseau / KCS Presse / Profimedia

Brigitte Macron, francuska prva dama koja je uvijek na top ljestvicama najbolje odjevenih, bila je utjelovljenje elegancije u još jednom kaputu military kroja koji prati liniju tijela u kombinaciji s efektnim bijelim topom i visokim čizmama.

Stajliš Francuskinja ljubiteljica je klasičnih modnih komada koje vješto upotpunjuje modnim detaljima poput moćnih torbica, stilettica, kožnih rukavica, svilenih šalova...

  • +6
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: PPE/face to face / Face to Face / Profimedia

Španjolska kraljica Letizia također je izgledala bez greške u tamnoplavom ženskom odijelu koje je uparila sa stiletticama. Bivša novinarka koja sjajno kombinira komade s potpisom high street brendova ovaj je uspjeli outfit začinila s biserima i elegantnom punđom.

Osim kraljice Letizije i Brigitte Macron, za tamnoplava odijela odlučili su se i predsjednik Francuske Emmanuel Macron i španjolski kralj Felipe VI koji je 2014. godine nakon abdikacije svoga oca zasjeo na španjolski tron.

Španjolski kraljevski par vjenčao se 2004., a ponosni su roditelji dvije kćeri, Leonor i Sofije.