JE LI MOGUĆE

Kardashianke u istoj utegnutoj suknji, koja je zgodnija

19.01.2014 u 18:04

  • +6

Kim i Khloe Kardashian

Izvor: tportal.hr / Autor: Instagram/splash SPW

Bionic
Reading

Khloe i Kim Kardashian ne štede kada je moda u pitanju, no pencil suknja i rezana uska majica s potpisom Calvin Klein očito im je objema neodoljiva

Naime, odnedavno single sestra Khloe Kardashian, odličnim izgledom pokazuje kako joj sve nedavne nedaće nisu uspjele slomiti duh. Često objavljuje slike na svojoj društvenoj mreži pa se tako pohvalila i ovim ouftfitom koji je već nosila njezina sestra Kim.


Khloe očito puca samopouzdanjem, kada ju nije briga što će ovako podjednako sređene zasigurno biti pod modnim povećalom. Lijepim sestrama Kardashian bijela obleka zaista dobro pristaje, a kome bolje stoji prosudite sami. Kim ju je kombinirala s Giuseppe Zanotti cipelama i Hermes torbicom, a obje slavne sestre su raspustile kosu i izgledaju zbilja lijepo.

Možda je razlog što većina žena ne može odoljeti šarmu Kardashianki, bez obzira što mislili o njihovom načinu života, upravo odjeća, koju znaju spariti, pokazati, nositi. Kim u posljednje vrijeme eksperimentira s bijelim kombinacijama, Kourtney tesa liniju u teretani pa se pokazuje bez šminke, a Khloe slikama poručuje da je dobro nakon razvoda.

Od torbica, glamuroznog izgleda, odlaska u teretanu klan sestara Kardashian/Jenner ništa ne prepušta slučaju. Kako to izgleda pogledajte u fotogaleriji.