NE RAZBACUJE SE

Kate Middleton i dalje po svom: Novo pojavljivanje u skromnom, već viđenom izdanju

27.02.2019 u 14:46

Bionic
Reading

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea, princ Harry i Kate Middleton, odlučili su iznenaditi stanovništvo Sjeverne Irske gdje će boraviti dva dana

William i Kate na dvodnevnoj turneji Sjevernom Irskom planiraju posjetiti Belfast, Fermanagh i Ballmenu, a službeni posjet započeli su dolaskom na nogometni stadion Windsor Park – dom Irskog nogometnog saveza.

Mnoštvo obožavatelja okupljenih ispred stadiona, britanska miljenica u društvu supruga pozdravila je u elegantnoj i već viđenoj odjevnoj kombinaciji.

Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Crvenu kaput-haljinu na dvoredno kopčanje s potpisom Caroline Herrere Kate Middleton je premijerno imala priliku nositi 2016. godine, a ovoga ju je puta stilizirala crnom vestom i trapericama skinny kroja, dok je odabir obuće pao na zanimljive gležnjače na vezice s potpisom njezinog omiljenog brenda obuće, LK Bennett.

Spomenute gležnjače s devet centimetara visokom potpeticom, nazvane Marissa, na sniženju su se donedavno mogle kupiti za 1600 kuna, a Kate ih je, poput kaput-haljine Caroline Herrere, također imala priliku nositi.

U ulozi domaćina, Kate i Williama na nacionalnom stadionu Sjeverne Irske dočekao je Michael O'Neill, izbornik nogometne reprezentacije Sjeverne Irske s kojim su imali priliku razgovarati o incijativi za osiguravanje poslova ženama na ključnih pozicija u nogometu i programu namijenjenom mladima koji nisu zaposleni, obrazovani ili radno sposobni.