MODNE IGRICE

Kate Middleton na glamuroznu proslavu stigla u Zarinoj jakni

16.05.2016 u 10:07

Kate Middleton

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Članovi britanske kraljevske obitelji na poseban način proslavili su kraljičin 90. rođendan u dvorcu Windsor. Na svečanoj proslavi oči javnosti i ovaj put bile su uprte u vojvotkinju od Cambridgea, a ona je i ovaj put iznenadila svojim modnim odabirom, spojivši haljinu Dolce&Gabbana i jaknu iz Zare

Slavljenička ekstravaganca koja je uključivala mnoštvo članova britanske garde na 900 konja u dvorcu Windsor započela je svečanim dolaskom slavljenice u kočiji u društvu supruga, vojvode od Edinburgha. Konjičkoj paradi u dvorcu Windsor prisustvovali su svi članovi britanske kraljevske obitelji, no posebnu medijsku pažnju i ovaj put dobila je britanska princeza Kate Middleton.

Dobro je poznata činjenica da vojvotkinja od Cambridgea nije imuna na upečatljive boje. Iako njezin ormar sadrži skupocjenu kolekciju crvenih jakni, od onih dizajnera Alexandera McQueena pa sve do kreacija talijanske dizajnerice Luise Spagnoli, britanska princeza povodom svečane ceremonije zbog proslave kraljičina 90. rođendana uskočila je u jaknu omiljenog high street brenda.

Naravno, riječ je o španjolskom brendu Zara koji stoji iza jakne upečatljive crvene boje. Spomenuta jakna jednostavnih linija ukrašena s dva gumba nalazi se u prodaji za 449,90 kuna, a Kate je i ovaj put potvrdila titulu skromne princeze čije se modne kombinacije često sastoje od cjenovno pristupačnih i skupocjenih komada.

Crvenu jaknu sa Zarinim potpisom Kate je kombinirala s čipkastom bijelom haljinom talijanskog dvojca Dolce&Gabanna. Za razliku od ostalih dama s kraljevskih dvora, stil Kate Middleton nešto je konzervativniji, no to ju ne obeshrabruje u poigravanju s jeftinim i poprilično skupim krpicama.