ŽENSTVENO I ELEGANTNO

Kate Middleton sačuvala tri najljepše haljine za kraj

16.04.2016 u 16:52

  • +14

Kate Middleton

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Princ William i Kate Middleton završili su boravak u Butanu i vratili se nakratko u Indiju nakon čega slijedi povratak kući, a lijepa je vojvotkinja ovom prigodom pokazala nekoliko jako dobrih modnih izdanja

Dio dana popularni je kraljevski bračni par proveo planinareći prekrasnim butanskim planinama, a Kate je za tu prigodu reciklirala omiljene deset godina stare čizme s potpisom Penelope Chilvers i odgovarajuću odjeću, bijelu košulju od lana brenda Jaeger, kaki traperice iz Zare i kožni prsluk brenda Really Wild.

No zato je zabljesnula na svečanoj večeri za koju je odabrala dugu crvenu dugu haljinu s printom butanskog nacionalnog cvijeta - makom. Riječ je o haljini brenda Beulah London iz kolekcije proljeće/ljeto 2015., a suosnivačica brenda Lady Natasha Rufus Isaacs za The Telegraph je rekla: 'To je jedan od naših klasičnih modela širih rukava i s naborima sprijeda i straga i s printom po kojem smo poznati.'

Lady Natasha dobra je prijateljica mladog kraljevskog para, a njezine je kreacije Kate nosila više puta što je očekivano imalo veliki utjecaj na popularnost tog brenda.

'Divno je što nosi našu haljinu, jednako kao što smo oduševljeni što je i ranije nosila naše kreacije. Ona je divna ambasadorica i donosi nam vidljivost na globalnom planu, pa puno ljudi ide ravno na našu stranicu nakon što se ona pojavi u nekoj od naših haljina', kaže Lady Natasha.

Butan je napustila u bijeloj haljini, jednog od svojih omiljenih modnih brendova, Alexandera McQueena i s ogrlicom koju je dobila na poklon od butanske kraljice. Poznata je po recikliranju svojih već viđenih stvari, a i ova je haljina jedna od takvih. Nosila ju je 2012. za vrijeme turneje u povodu Dijamantnog jubileja.

Iz kišnog Butana vratili su se u Indiju sletjevši u užarenu Agru gdje su ih dočekala visoka 43 stupnja. No ni visoke temperature nisu ih spriječile da posjete Taj Mahal, prekrasan spomenik vječnoj ljubavi ispred kojeg su sjeli na istu mramornu klupu kao Williamova majka, pokojna princeza Diana koja je ondje pozirala prije 24 godine. Kraljevski par, koji krajem travnja slavi petu godišnjicu braka, pozirao je strpljivo fotografima na klupici, u želji da, kako je William rekao, stvore svoje uspomene.

Kate je i ovom prigodom bila na visini zadatka, u uskoj bijeloj haljini s plavim printom poznatog indijskog dizajnera Naeema Khana, čije kreacije često nosi i američka prva dama Michelle Obama, a nedavno su njegove raskošne toalete tijekom službene večere u povodu dolaska kanadskog premijera nosile obje Obamine kćeri.

Uz Khanovu haljinu iz prošlogodišnje kolekcije, nosila je svoje uobičajen elegantne cipele u boji kože i nezaobilazne sunčane naočale Ray Ban Wayfarer kakve obožava i princ William.