OBARA S NOGU

Kate Middleton sve očarala s tri prelijepe haljine u istom danu

11.04.2016 u 10:40

  • +6

Kate Middleton

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Kate Middleton s princem Williamom u službenom je posjetu Indiji. U jednom su danu odradili više susreta što je ona iskoristila da odjene čak tri haljine

Kate Middleton ljubimica je Velike Britanije, a sad su sigurno ponosni na nju i zbog odabira haljina tijekom službenog posjeta Indiji jer se potrudila da budu u skladu s tamošnjom tradicijom.

Kraljevski par cijeli je dan proveo u Mumbaiju, a zgodna Kate oduševila je odabirom odjeće. Tijekom dana je čak i zaigrala nogomet s djecom na ulicama grada, a šarena haljina u kombinaciji s udobnim platformama bila je idealna za usputnu rekreaciju. Lepršava i posuta cvijećem, haljina s potpisom Anite Dongre bila je pun pogodak. Uz taj ležerniji styling dobro je odabrala omiljene joj platforme, ovaj put brenda Monsoon.

Prije svečane večere u kojoj je zablistala u plavoj večernjoj haljini, imala je još jednu lijepu kreaciju koja se bojama i uzorkom lako povezuje s indijskom kulturom. Ženstvena haljina Alexandera McQueena imala je i jedan volan, vrlo sličan popularnom peplum-kroju, a kako su tada bili u slavnoj palači Taj Mahal i položili cvijeće u spomen žrtvama terorističkog napada 1998., vojvotkinja je platforme zamijenila još jednim jako joj dragim modelom – štiklama u boji kože. Otmjenim cipelama LK Bennett dodala je torbicu s potpisom Russell & Bromley u istoj boji i složila elegantnu kombinaciju poštujući protokol.

No najviše je pohvala dobila za večernji styling. Jenny Peckham vojvotkinji je jedna od najdražih dizajnerica pa ne čudi da je odabrala njenu haljinu. Plava haljina raskošna donjeg dijela i gornjeg koji otkriva ramena kao stvorena je za princezu, a šal kojim se pokrila bio je izvezen i ukrašen tako da pomalo podsjeća na indijsku nošnju sari. Uz ženstveni frizuru, Pradine crne štikle i upečatljive naušnice Amrapali, imala je i večernju torbicu koja je bila vrlo slična haljini.

Ako službeni obilazak Indije i Butana nastavi u ovako lijepim komadima, Kate bi mogla zasjesti i na modni tron te biti proglašena najbolje odjevenom damom s kraljevskih dvora pa prestići dansku princezu Mary ili španjolsku modnu ikonu, kraljicu Letiziju.