NE MOŽE SAKRITI SVE

Kate Middleton u problemima! Trbuh, guza… sve joj se vidi!

28.05.2014 u 13:35

Bionic
Reading

Iako je relativno iskusan član kraljevske obitelji, Kate Middleton često je vrlo nestašna

Nakon što je jučer njemački tabloid Bild objavio fotografiju njezine polugole stražnjice koju su fotografi snimili zahvaljujući vjetru koji joj je podigao haljinicu, prisjetili smo se još nekih njezinih nestašnih izdanja. Da priča oko stražnjice bude zanimljivija, Kate je ispod lepršave haljinice nosila tange. Britanski tisak odbio ih je objaviti, no njemački se nije ustručavao. Kate sada razmišlja o tužbi, a čini se malo manje o onome što će odjenuti.


Prethodno je snimljena kako se sunča u toplesu tijekom odmora s Williamom u Francuskoj. Iako su slike snimljene na privatnom posjedu, neki tabloidi su ih ipak objavili.

Nedavan posjet Kanadi također je bio pomalo nezgodan za Kate kada je odjenula žutu haljinicu, a fotograf je ovjekovječio 'Monroe moment' nakon što se haljina podigla zbog vjetra. U lepršavoj bijeloj haljinici s crnim točkicama imala je isti problem. Tijekom odbojke koju je igrala sa suprugom podigla joj se majica pa je pokazala utegnut seksi trbuh… Namjerno ili ne, čini se da zgodna Kate ipak malo teže zadržava svoju skromnost u tajnosti.