ODJEĆA VRIJEDNA 350.00 KUNA

Kate Middleton u tjedan dana pokazala 18 stylinga

18.04.2016 u 11:29

Bionic
Reading

Tijekom svoje četvrte po redu kraljevske turneje, ovaj put po Indiji i Butanu, Kate Middleton u samo tjedan dana pokazala je 18 različitih stylinga ukupne vrijednosti procijenjene na oko 350.000 kuna, u kojoj je uspješno spojila skupe i jeftine brendove, kao i reciklirane outfite ali i odala počast indijskim dizajnerima i modnim utjecajima

Iako je uspješno uklopila naušnice iz Accesorizea od 70-ak kuna, traperice iz Zare i cipele iz Monsoona i odjeću koju je već ranije nosila, garderoba najpopularnije članice britanske kraljevske obitelj nije jeftina. Modni stručnjaci procjenjuju da je njezina garderoba ovaj put stajala oko 350.000 kuna.

Lijepa vojvotkinja presvukla se ukupno 18 puta, nosila je odjeću 40 različitih dizajnera ili modnih brendova, a znala je i samo u jednom danu promijeniti četiri kombinacije.

Uobičajene jednobojne kreacije ovaj je put, inspirirana istočnjačkom modom, zamijenila kreacijama vibrantnih boja, ukrašenih printom i bogatim vezom. Nosila je odjeću indijskog dizajnera Naeema Khana čije kreacije voli prva dama SAD-a Michelle Obama, ali i haljinu indijske dizajnerice Anite Dongre koja je izazvala takvu pomamu među ženama da su kolektivno pohrlile na web-stranicu popularne dizajnerice i srušile je uslijed ogromnog interesa.

Iako je nismo imali prilike vidjeti u tradicionalnom sariju, prilikom posjeta Butanu Kate je odjenula tradicionalnu suknju kira koju je specijalno za nju vezlo pet ljudi puna dva mjeseca. Na ljubičastu suknja kombinirala je košulju-ogrtač brend Paul&Joe i zaradila gomilu komplimenata.

Ostala je vjerna i omiljenim brendovima poput Alexandera McQueena čije je kreacije nosila dva puta jednako kao i one Alice Temperley i Emilije Wickstead, a garderobu je obogatila i nekim novim komadima poput onih američkih dizajnerica Anne Sui i Tory Burch u čijoj se haljini isti dan kad i Kate na drugom dijelu svijeta pojavila i glumica Drew Barrymore. Šuška se da je za malo hrabriji i zanimljiviji modni stil zaslužna njezina asistentica Natasha Archer koja joj je u ormar unijela malo živosti.

Kako su izgledala sva izdanja Kate Middleton tijekom kraljevske turneje po Indiji i Butanu, pogledajte u našoj fotogaleriji!