ŠTEDLJIVA PRINCEZA

Kate Middleton u tri potpuno ista izdanja

21.05.2016 u 10:29

  • +6

Kate Middleton

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Da Kate Middleton voli reciklirati outfite, vidjeli smo mnogo puta, a na otvorenju 1851 Trust Visitor Centre u Portsmouthu pojavila se u mornarskom kompletiću s potpisom jedne od omiljenih modnih kuća Alexander McQueen, kakav je već nosila 2014. i 2011.

Lijepa vojvotkinja na fotografijama otprije pet godina izgleda kao i danas, nakon što je u međuvremenu rodila dvoje djece.

Iako jezadnjih godina eksperimentirala s dužinom kose i šiškama, ponovo sevratila svojoj omiljenoj dužini kose.

Mornarski plava suknja s prorezima i bijela svilena bluza s plavim detaljima i zlatnim gumbima, također u mornarskom stilu, bili su prigodan izbor za ovu prigodu, budući da se 34-godišnjakinja nakon svečane ceremonije i sama okušala u jedrenju. Zbog toga je dizajnerski kompletić zamijenila vodonepropusnim odijelom kako bi se pridružila Olimpijcu Sir Benu Ainslieju na jedrilici.

Komplet s potpisom Alexandera McQueena Kate je ovoga puta nosila na plave Pradine cipele i clutch torbicu u istoj boji, a i prethodna dva puta je styling upotpunjavala cipelama i clutch torbom u plavoj nijansi, ali ne istima kao ovoga puta i to je jedino po čemu se ovoga puta razlikovala od prethodnih dvaju puta kad je nosila ovu simpatičnu kombinaciju.



Kate Middleton na jedrenju