POMOZIMO NAPUŠTENIM PSIMA

Kawasaki 3p poziva na udomljavanje

14.07.2015 u 14:52

Kawasaki 3p pomaže s udomljavanjem pasa

Izvor: Društvene mreže / Autor: https://www.facebook.com/Indigo.udruga

Bionic
Reading

Grupa Kawasaki 3p možda nije svoj album 'Goli zbog pasa' idejno posvetila kućnim ljubimcima, ali slučajni naslov ponukao je udrugu Indigo da zamoli muzičare za fotografiranje s napuštenim psima koji traže novi dom

Problem napuštenih pasa goruće je pitanje svakog ljeta, pa je udruga Indigo zamolila članove benda Kawasaki 3p za malu promociju udomljavanja takvih nesretnih slučajeva. Grupa se fotografirala s napuštenim psima i pozvala sve koji mogu i žele da ih udome te da budu odgovorni vlasnici koji će se njima aktivno baviti.

Udruga Indigo trenutno brine za više od 30 pasa koji prolaze trening s Nevenom Kovačevićem jer su im njihovi bivši vlasnici stvorili strah i nepovjerenje prema ljudima. Resocijalizacija će riješiti probleme u ponašanju napuštenih pasa, no tek će dobri i odgovorni vlasnici ponovo stvoriti izgubljeno povjerenje.


Članovi grupe Kawasaki 3p su proveli lijep dan s deset pasa i na jednostavan način skrenuli pažnju na to da ne bismo smjeli napuštati svoje ljubimce te da svaki pas zaslužuje drugu priliku. Nema izgovora za napuštanje, zanemarivanje ili zlostavljanje životinja.

Ove godine članovi Udruge Indigo ostvarili su suradnju s hotelima za pse, tako da se udomiteljima omogućuje da smjeste svog ljubimca u adekvatan smještaj po povoljnijim cijenama uz predočenje ugovora o udomljavanju.