SVAKA ČAST!

Kim Kardashian u borbi za pravdu

08.05.2014 u 09:21

Bionic
Reading

Kim Kardashian je potvrdila: 'Vjenčanja neće biti na televiziji, privatnost nam je prioritet'

Iako su u medije dospjele informacije o tome da su se Kim Kardashian i Kanye West tajno vjenčali, ona je to vješto demantirala. Prvi put u ponedjeljak, kada je zabljesnula u predivnoj plavoj haljini uz zaručnika Kanyea Westa na Met Gala večeri, a zatim i na Twitteru.

'Još se nismo vjenčali', napisala je. Dodala je i kako će njezino vjenčanje 24. svibnja u Parizu biti zatvoreno za medije i kamere.


'Nećemo snimiti naše vjenčanje za 'Keeping Up With The Kardashians'. Intima i privatnost su nam prioritet. Nema šanse da na vjenčanju bude 1.600 ljudi, kao što se pisalo', rekla je Kim, istaknuvši da još nitko nije vidio njezinu haljinu.

Također, Kim vodi veliku bitku protiv rasizma pa je objavila na Twitteru otvoreno pismo, šokirana rasističkim komentarima na račun boje kože njene kćeri i supruga.

'Prije nego što sam dobila North nisam osjetila rasizam i diskriminaciju na svojoj koži. To je i tema za koju se Kanye strastveno zalaže, no uvijek sam mislila da je to tuđa bitka. Međutim u zadnje vrijeme doživjela sam nekoliko neugodnih situacija.

Shvatila sam da rasizam još uvijek postoji. Nisam znala da će me majčinstvo toliko promijeniti, a gledajući kroz oči svoje kćeri, shvatila sam da život nije uvijek lijep. Osjećam se odgovornom kao majka, javna osoba, ljudsko biće napraviti što je u mojoj moći da moje dijete, ali i sva ostala djeca, rastu u svijetu u kojem ih se ne osuđuje na temelju boje kože, spola i seksualne orijentacije', napisala je Kim, a zbilja zaslužuje sve pohvale za svoj angažman.