MUKE SLAVNOG PARA

Klinci Brada i Angie inzistiraju na vjenčanju

27.11.2012 u 19:39

Bionic
Reading

Brad Pitt je otkrio da njihova djeca stalno ispituju kad će se on i Angelina vjenčati

'Naši nas klinci stalno pitaju kad ćemo se vjenčati. Nismo imali pojma da im to toliko znači. Bili su presretni kad smo se zaručili i sad rade pritisak', kroz smijeh kaže Brad koji s Angelinom Jolie ima šestero djece - Maddoxa (11), Paxa (8), Zaharu (7), Shiloh (6) i četverogodišnje blizance Knoxa i Vivienne

Nedavno su se pojavile glasine da je Angie nezadovoljna jer Brad, po njezinu mišljenju, pretjeruje s alkoholom, a ponekad i s marihuanom.

'Iako Brad stalno tvrdi da to nije istina, Angie ne prestaje s optužbama. Boji se da će mu u takvom stanju svašta pati na pamet, pa čak i da će je prevariti. Zbog toga se stalno svađaju', rekao je isti izvor, piše showbizspy.

Navodno je lijepa glumica rekla da će otkazati vjenčanje ako Brad ne odluči prekinuti s tim nezdravim navikama.

'Angie zna da je Brad sklon potražiti zabavu izvan veze ako nije zadovoljan. Ona se boji da će Brad pasti u iskušenje zbog neke zavodljive manekenke ili glumice', kaže taj izvor.

Kako se priča, navodno je Justin Theroux, zaručnik Jennifer Aniston, pružio grančicu mira Bradu Pittu i Angelini Jolie pozvavši zlatni hollywoodski par na svoje vjenčanje s Jennifer Aniston .