BOLJA OD DRUGIH

Koga je sve razbjesnila Katie Holmes?

08.05.2013 u 08:52

Bionic
Reading

Slavna glumica traži od roditelja druge djece s kojima njezina kći Suri pohađa satove tenisa da za vrijeme treninga ne dolaze na teren

Katie Holmes postat će 'popularna' i na teniskim terenima. Glumica je nedavno upisala kćer Suri na tenis, ali traži da se roditeljima druge djece upisane na tečaj zabrani dolazak na teren i praćenje treninga jer ne želi da stalno gledaju ili fotografiraju Suri.

'Od nas se očekuje da čekamo u prostorijama kluba bez izravnog pogleda na teren ili da uopće ne dolazimo u klub', požalio se jedan roditelj.

'Oni od nas traže da nestanemo iz njihovog vidokruga na sat vremena dok ne završi trening. Katie je arogantna i drži se kao da je bolja od ostalih što je većini ostavilo gorak okus. Vjerojatno ju je isprovociralo kad je vidjela da neki ljudi snimaju trening. No oni su snimali svoju djecu, a ne Suri.'

'Nadamo se da će klub donijeti ispravnu odluku. Ako svi ispišemo svoju djecu iz kluba, Suri neće imati kome baciti lopticu', prenosi pritužbe roditelja stranica Showbiz Spy.