MODNI STRUČNJACI SLOŽNI

Koje su suknje 'in', a koje 'out' ove sezone? Ova tri modela sada se najviše isplati nositi

08.06.2021 u 13:26

Bionic
Reading

Svaka sezona sa sobom donosi pregršt novih trendova, a kada govorimo o suknjama ova tri specifična modela sada uživaju veliku popularnost na modnoj sceni

Razigrane, profinjene i romantične, suknje namijenjene aktualnoj sezoni proljeće/ljeto privlače pozornost. Ukoliko vas je oduševio aktualan trend preppy stila odijevanja, plisirani modeli tada su prvi izbor, a upravo ove sezone slove za modni must have. Ljubiteljicama udobnih i laskavih suknji obradovat će podatak da su se ove sezone suknje na preklop u modu vratile na velika vrata, a ništa ne sugerira dolazak ljetnih mjeseci u godini od modela širokih suknji 'na katove'.

Koji su modeli suknji in, a koje ćemo manje nositi ove sezone

Out: Suknje s resicama

In: Plisirane suknje

Pogledom na aktualnu ponudu suknji na polici trgovina, kao i stajlinge jednih od najutjecajnijih zvijezdi na svjetskoj street style sceni, sasvim je jasno da su modeli plisiranih suknji ove sezone itekako poželjan komad u ormaru.

U odnosu na prethodne godine, ove sezone glavnu riječ vode minijaturni modeli plisiranih suknji po uzoru na modele s teniskih terena. Od verzija u neutralnim bojama, pastelnim tonovima pa sve do inačica s kariranim uzorkom po uzoru na uniforme školarki, plisirane suknje u mini verziji uvjerljivo dominiraju policama trgovinama i s razlogom slove za veliki sezonski trend.

  • +4
Mini suknje plisirana kroja Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Out: Suknje strogog kroja

In: Suknje na preklop

Poput haljina na preklop kakve je proslavila slavna američka dizajnerica, Diane Von Furstenberg, suknje na preklop jedan su od najlaskavijih odjevnih komada koje možete imati u ormaru, a upravo ove sezone slove za veliki modni hit. Zahvaljujući njihovoj rastućoj popularnosti na modnoj sceni, u drugi plan uspjele su izgurati modele strogog kroja kakve opisuju strogi, poslovni stil odijevanja.

  • +6
Pareo suknje Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Out: Suknje olovka kroja

In: Široke suknje 'na katove'

Iako se suknje olovka kroja uvijek isplati imati u ormaru jer su u stanju laskati figuri i vizualno ju izdužiti, ovoga ljeta idealno je vrijeme da od njih napravite predah i prigrlite trend širokih suknji 'na katove'.

Razigrane i romantične, suknje maxi kroja predstavljaju idealan odabir pri stvaranju ležernih, ljetnih izdanja, a zahvaljujući svom dizajnu dovoljno su efektne i ne zahtijevaju posebne modne intervenciju. Obična majica ili topić sasvim su dovoljni da model suknje 'na katove' zablista u punom sjaju.