KUPITI ILI NE KUPITI

Koje to slatke muke muče lijepu Nikolinu Pišek

10.08.2017 u 11:14

Bionic
Reading

TV voditeljica Nikolina Pišek poznata je po svojem istančanom modnom ukusu i garderobi koja izaziva zavist zaljubljenica u modu

Mama dvije kćeri, Une Sofije i Hane, redovito oduševljava svojim outfitima, a često kombinira dizajnerske komade s onima iz svima pristupačnih trgovina.

Nikolina voli ženstvene kreacije koje naglašavaju njezinu besprijekornu liniju, a sa svojim je brojnim pratiteljima podijelila slatke dvojbe iz šopinga. 

Nikolina Pišek Ristović Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl

Odjevena u ekstravagantnu crnu haljinu s prozirnim detaljima, Nikolina je zamolila svoje pratitelje da ju pomognu donijeti odluku.

'Kupiti ili ne kupiti', zapitala se zgodna Nikolina na svojem Instagram profilu.

Nekima se kreacija jako svidjela, dok su je drugi odgovarali od šopinga. 'Kao da je mačka poderala zavjesu', glasio je jedan od komentara.

To buy or not to buy..?👀

Objavu dijeli nikolina pisek (@nikolina_pisek)

Inače, Nikolina Pišek Ristović nedavno je uživala u odmoru iz snova na Azurnoj obali u luksuznom ljetovalištu Saint-Tropez o čemu je izvijestila svoje pratitelje na Instragramu.

Tijekom humanitarne večere koju je organizirao glumac Leonardo DiCaprio, a gdje je naša voditeljica već drugu godinu za redom posebna gošća, na pozornici se pojavila i svjetski poznata glazbenica Madonna te je za okupljeno mnoštvo zapjevala svoje najveće hitove, a nakon nje i legendarni Lenny Kravitz.

  • +20
Sva lica Nikoline Pišek Ristović Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram