IZGLEDA SJAJNO

Kolinda Grabar Kitarović nikad vitkiju figuru istaknula omiljenim komadom u upečatljivoj boji

23.09.2024 u 11:28

Bionic
Reading

Bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović ponovno je ukrala pozornost u modnom izdanju za svaku pohvalu

Političarka koja ne odstupa od svojih elegantnih izdanja napravila je zgodan odmak od haljina te odabrala ultra chic kombinezon koji je istaknuo njezinu nikad vitkiju figuru.

Izvor: Profimedia / Autor: Raw Image Ltd / Goff Photos / Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia / Promo

Kolinda Grabar Kitarović svojim se chic stajlingom pohvalila i na društvenim mrežama te je sve oduševila.

Dobro je poznato to da mnoge fashionistice obožavaju kombinezone, sjajne alternative haljinama jer uspješno i u jednom potezu rješavaju za mnoge dobro poznate situacije oko osmišljavanja stajlinga kad smo u velikoj žurbi.

Grabar Kitarović, inače članica Međunarodnog olimpijskog odbora (MOO), tako se ponovno odlučila za provjeren look, kreaciju koju je već nosila na nedavno održanim Olimpijskim igrama u Parizu.

NE IZLAZI IZ MODE

Kolinda zna da ništa ne može podići kombinaciju kao efektna marama oko vrata

Pogledaj galeriju

Domaći dizajn

Zanimljiv kombinezon, u gornjem dijelu nadahnut dizajnom bajkerskih jakni, s elegantnim hlačama širih nogavica i vezivanjem u struku potpisuje domaći brend Krie Design, a dio je njihove nove kolekcije.

Look bez greške nadogradila je visećim naušnicama i bijelim cipelama na petu s efektnim mašnama dok je kosu podignula u chic punđu sa šiškama počešljanima u stranu.

Inače, sličnu verziju kombinezona u modnoj kampanji dizajnerice Kristine Burje nosila je pjevačica Franka Batelić, a ovo nije prvi put da bivšu hrvatsku predsjednicu vidimo u komadima s potpisom Krie Designa.