upečatljiva kombinacija

Taylor Swift voli luksuznu modu: Za ovaj jesenski stajling posegnula je dublje u džep

23.09.2024 u 10:44

Bionic
Reading

Slobodan vikend dobre prijateljice Taylor Swift i Gigi Hadid iskoristile su za večernji izlazak, a dobri stajlinzi nisu izostali

U subotu navečer Taylor Swift i Gigi Hadid imale su večer samo za djevojke u New Yorku, uživajući u večeri i zabavi u The Corner Storeu. Obje poznate dame pokazale su stajlinge koji su bili savršeno usklađeni s nadolazećim hladnim jesenskim vremenom.

Stajling u jesenskim nijansama

Posebnu pažnju privukla je Taylor, odjevena u crnoj kratku majicu dugih rukava koja je isticala njezine zategnute i besprijekorno oblikovane trbušnjake (s potpisom Vivienne Westwood koja se prodaje po cijeni od 540 dolara, oko 487 eura) u kombinaciji s Ramy Brook kariranom minicom u smeđoj, zelenoj i narančastoj boji (365 dolara, što je oko 330 eura.)

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ljubiteljica skupih stajlinga

Taylor je inače ljubiteljica kratkih, posebice plisiranih suknji, a ovaj model imao je istaknute jesenske vibracije. Zavodljiv stajling omiljena pjevačica je upotpunila upečatljivim i upadljivim dodacima širokim smeđim kožnim remenom, smeđom Stella McCartney torbicom (1595 dolara, što je oko 1440 eura), a na nogama su se isticala smeđe Vivienne Westwood gležnjače (790 dolara, oko 712 eura).

  • +3
Taylor Swift Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Kombinacija boja i printova bile je tako tipična za Taylor, koju prati laskava titula dame s velikim stilom. Uz ti Taylor se nerijetko nađe na listi predvodnica tihog luksuza koji je prestaje vladati u svijetu bogatih i slavnih. Ipak, jedno je sigurno, Taylo je prije svega ljubiteljica skupih stajlinga, a nerijetko su i njezini najjednostavniji stajlinzi popraćeni paprenom cijenom. Ovog puta za stajling je izdvojila 5 200 dolara, odnosno oko 4700 eura.

Baloner, savršen dodatak za jesen

Dok je izlazila iz restorana, Taylor je fotografirana kako nosi i dugi sivi baloner, također dizajn Vivienne Westwood (1910 dolara, odnosno 1723 eura), dok je Gigi, također u jesenskom stilu nosila smeđi baloner. Ispod balonera manekenka je komad nosila bijelu majicu i lepršave krem ​​hlače te Jacquemus žutu torbicu i smeđe čizme.