ljubav prema gucciju

Fantastično izdanje Taylor Swift: Ove sandale svatko bi poželio, a haljina je još ljepša

09.09.2024 u 18:22

Bionic
Reading

Jedan od najpoznatijih parova današnjice, Taylor Swift i Travis Kelce, možda se nalaze usred drame zbog glasina da je njihova veza lažna, ali u javnosti to se baš ničime ne da zaključiti

Pjevačica Taylor Swift izgledala je zaljubljeno kao i uvijek pored igrača footballa Travisa Kelcea, a dojam usklađenosti pojačala je odabirom Guccijevih komada, brenda koji je samo nekoliko sati ranije nosio njen dečko.

Taylor se od glave do pete odjenula u komade talijanske modne kuće, izgledajući beskrajno chic i elegantno u kombinaciji sastavljenoj od mini haljine i prekrasnih sandala s udobnom četvrtastom petom.

Taylor Swift u Gucciju od glave do pete

Slavna pop zvijezda odabrala je smeđu Guccijevu haljinu s kožnim porubom oko rukava i ovratnika te prepoznatljivim uzorkom, a uskladila ju je s crnim modnim dodacima - torbicom vrijednom 3000 dolara te cipelama s klasičnom uzdom talijanskog brenda.

Taylor Swift Izvor: Profimedia / Autor: VEGAN / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Outfit je nadopunila uobičajenom šminkom - crvenim ružem i crnim tušem - a kosu je nosila raspuštenu pa se zlatni nakit tek suptilno nazirao ispod nje.

Je li razlog odabira Guccijevih komada pokušaj dokazivanja stabilnosti u vezi, isključivo privatni odabir ili pak marketinški potez, nemoguće je reći, ali u sjećanju ostaje rečenica Jessice Paster, stilistice slavnih, koja je jednom priznala da zvijezde dobivaju i do 250 tisuća dolara za nošenje dizajnerskih outfita...

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Na večeri s kontroverznom Brittany Mahomes

No čak i više od njene modne kombinacije pozornost je privuklo druženje s kontroverznom Brittany Mahomes, s kojom je navodno bila u svađi te prekinula komunikaciju zbog njenog javnog podržavanja Donalda Trumpa.

Iako neko vrijeme nisu sjedile zajedno u loži Kansas City Chiefsa, za koje igra Kelce, sada su viđene na ugodnoj večeri na Manhattanu. Fanovi pjevačice nisu to primili baš najbolje, kao ni glasine da je njena veza s Kelceom lažna te da se sve odvija po unaprijed osmišljenom scenariju.

EVO TKO JE SVE BIO

Slavne face napunile tribine na US Openu: Taylor Swift nije skidala ruke s Travisa Kelcea

Pogledaj galeriju