ma kakav prekid!

Ovako se navija: Taylor Swift pokazala da ljubav s Travisom nikad nije bila jača

06.09.2024 u 10:10

Bionic
Reading

Nakon što je u javnost procurio lažni dokument o prekidu veze superzvijezde Taylor Swift i sportaša Travisa Kelcea, par je tu vijest demantirao. Pjevačica je snimljena kako stiže na utakmicu i na tribinama zdušno bodri svog dečka i Kansas City Chiefsa kako igraju protiv Baltimore Ravensa na otvaranj nove NFL sezone

Taylor Swift je ponosno ušetala na stadion Arrowhead 40 minuta nakon Travisa Kelcea a za ovu prigodu je osvanula u Versace jeans izdanju, kratkim hkačama i korzetu uz efektne crvene Giuseppe Zanotti čizme do bedara noseći u ruci Louis Vuitton torbu.

Nakon što je se popela na tribine, Swift je zauzela svoje uobičajeno mjesto u Kelceovom luksuznom apartmanu zajedno s njegovim ocem Edom i majkom Donnom s kojima je pratila uzbudljivu NFL utakmicu.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Predstava za javnost?

Chiefsi su na kraju pobijedili, a njezino pojavljivanje na dugoočekivanom otvaranju sezone dolazi nakon što su Kelceovi predstavnici bili prisiljeni zanijekati da se par 'planira planira razići'. Glasine o njihovom razlazu izašle su na vidjelo početkom ovog tjedna kada se internetom proširio dokument koji tvrdi da je veza popularnog para čista izmišljotina stvorena kako bi se povećala popularnost sportaša i glazbenice.

  • +3
Taylor Swift Izvor: Profimedia / Autor: David Eulitt / Getty images / Profimedia

Dokument koji se pojavio na internetu navodno je iz tvrtke Full Scope iz Los Angelesa, a otkrila je unaprijed planiranu strategiju za objavu prijateljskog razlaza 28. rujna.Kelceov tim pozvao je odvjetnike da pokrenu postupak protiv osoba odgovornih širenje štetnih informacija te da se navodno objavi službena izjava krajem ovog mjeseca kako bi se 'omogućilo smirivanje početne medijske pomame i osigurala jasnoća'.

ljubav je u zraku

'Uhvaćeni' na spoju: Taylor Swift i Travis Kelce ove zaljubljene poglede nisu mogli sakriti

Pogledaj galeriju

Inače, Swift je postala redovita na Kelceovim NFL utakmicama otkako je gledala svoju prvu u rujnu 2023. Uvijek ih je pratila s Kelceovim roditeljima - Edom i Donnom kao i s njegovim bratom Jasonom i njegovom suprugom Kylie.