IZAZOVNI TJEDNI

Drama se ne stišava: Blake Lively nakon osude javnosti uhvaćena u zagrljaju supruga

25.08.2024 u 09:16

Blake Lively i Ryan Reynolds

Izvor: Profimedia / Autor: Patriot Pics / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Zvijezda serije 'Gossip Girl' fotografirana je kako se ljubi sa svojim suprugom, glumcem Ryanom Reynoldsom, ispred vile prijateljice Taylor Swift na Rhode Islandu

Poznata holivudska plavuša ove nedjelje slavi 37. rođendan, a posljednjih dana o njoj se uglavnom piše i govori u negativnom kontekstu zahvaljujući drami pokrenutoj s filmskom ekranizacijom romana 'It Ends With Us'.

modna ikona

Napravila je samo jednu korekciju na licu: Blake Lively slavi rođendan, a ovako se mijenjala tijekom karijere

Pogledaj galeriju

Otkako ju je prozvala novinarka rekavši da je razmišljala o potpunom napuštanju profesije nakon neugodne interakcije s glumicom 2016. godine, Blake Lively sada je prvi put viđena u javnosti.

Nakon što je norveška novinarka Kjersti Flaa tada trudnoj Lively čestitala na skorom dolasku prinove, zvijezda 'Tračerice' uzvratila joj je čestitke, iako novinarka nije bila trudna u trenutku njihova intervjua.

Kasnije je otkrila da je neplodna, nazivajući intervju s Lively 'noćnom morom' i 'najneugodnijom situacijom'.

Tenzije na setu filma 'It Ends With Us'

Lively je također prozvana ranije ovog tjedna zbog opetovanog korištenja transrodnih uvreda u prošlim intervjuima koji su isplivali u javnost usred glasina o drami koja se odvijala iza kulisa između nje i njezinog kolege iz filma 'It Ends With Us', Justina Baldonija.

Blake Lively na setu filma 'It Ends with Us' Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Redatelj, koji je nakon toga rekao kako misli da bi Lively vjerojatno trebala režirati nastavak filma ako se on ikada realizira, također se na setu osjećao kreativno ugušen Livelyjevim odlukama u vezi s filmom koji trenutno igra u svjetskim kinima.

Ostaje nejasno hoće li Baldoni ponoviti svoju ulogu u potencijalnom nastavku filma.