NEUGODNA SITUACIJA

Usred drame s novim filmom isplivala i 'noćna mora' od intervjua s Blake Lively

15.08.2024 u 21:58

Bionic
Reading

Novinarka Kjersti Flaa prozvala je svoj neugodan intervju s Blake Lively iz 2016. noćnom morom, tvrdeći da je zbog toga 'poželjela dati otkaz'

Kontroverzni intervju Blake Lively iz 2016. godine ponovno je dospio u središte pažnje, izazivajući razne reakcije. Norveška novinarka Kjersti Flaa nedavno je na YouTubeu objavila video ovog razgovora, opisujući ga kao 'najneugodniju situaciju' koju je ikada doživjela.

Intervju, koji je brzo postao viralan s gotovo milijun pregleda, prikazuje Lively i njezinu kolegicu iz filma 'Café Society', Parker Posey, kako razgovaraju s norveškom novinarkom o filmu Woodyja Allena.

Sporne točke intervjua uključuju novinarkino čestitanje Lively na trudnoći i pitanja o kostimima u filmu.

Lively je sarkastično odgovorila: 'Čestitam na 'maloj kvrgi.' Dok su se ona i Flaa nespretno smijale, Posey je pokušala ublažiti napetost pokazujući svoju 'kvrgu' na stražnjoj strani. Ona i Lively nastavile su se diviti Poseynim 'ljupkim ženskim kvrgama' dok je Flaa gledala. Lively je na čestitku o trudnoći reagirala ponavljanjem iste fraze novinarki.

The Blake Lively interview that made me want to quit my job. Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Kasnije, kada je Flaa postavila pitanje o kostimima, Lively je komentirala rodnu pristranost u takvim pitanjima, sugerirajući da se muškarcima rijetko postavljaju slična pitanja. Kad je novinarka nazvala film Woodyja Allena 'vizualno nevjerojatnim' i upitala jesu li glumci uživali u modi, Lively ju je suptilno prekorila.

Ne gledajući novinarka rekla je kolegici: 'Svi žele razgovarati o odjeći, ali pitam se bi li pitali muškarce o odjeći.'

Blake Lively Izvor: Profimedia / Autor: Nils Meilvang / AFP / Profimedia

Napravila modnu paradu na crvenom tepihu

Viralni video isplivao je u trenutku kada Lively dospijeva u fokus javnosti zbog navodne drame na snimanju s redateljem i kolegom Justinom Baldonijem u filmu 'Priča završava s nama', potaknute glasinama o svađi jer su njih dvoje izbjegavali zajedničke intervjue te nisu pozirali ni za jednu fotografiju s crvenog tepiha. Osim toga glumica je na crvenom tepihu napravila pravu modnu paradu, presvlačeći se i nekoliko puta dnevno.

  • +7
Blake Lively Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA /: - / INSTAR Images / TheImageDirect.com / The Image Direct / Roger Wong / INSTAR Images / Profimedia

Film je promovirala modnim kombinacijama u znaku cvijeća te je promijenila ogroman broj stajlinga i usput pozvala djevojke da što u većem broju dođu u kina odjevene u cvjetne outfite. Za promociju filma otvarale su se pop up cvjećarne, Blake je pokazivala u emisijama i na društvenim mrežama kako aranžirati bukete cvijeća, a uz 'oživljenu' prodaju knjige prodavao se i merchandise poput šminke.

  • +19
Blake Lively Izvor: Profimedia / Autor: Michael Stewart / INSTAR Images / Profimedia

Film o obiteljskom nasilju pretvorila u Barbie 2.0

Film s Blake Lively nije jedna od onih tipičnih romantičnih pričica ponajviše jer je glavna tema obiteljsko nasilje. Istoimena knjiga, po kojoj je 'It Ends With Us' i nastala, svjetlo dana ugledala je 2016., a tri godine kasnije prodana je u više od milijun primjeraka diljem svijeta.

PRIČA ZAVRŠAVA S NAMA - od 8.8. u kinima Izvor: Društvene mreže

Nakon što je Wayfarer Studios otkupio prava na roman i spojio se s Sonyjem, angažman Baldonija, a osobito Blake Lively napravio je svoje. Upravo je, kažu dobro upućeni, Blake Lively bila kreativna vodilja cijelom timu koja se trudila da ovaj film ne završi kao jedan od filma o obiteljskom nasilju. Koliko god to bila dobra stvar za uspjeh filma, toliko joj mnogi zamjeraju što je film ozbiljne tematike pretvorila u Barbie 2.0.