OVO NE PRESTAJE

Sukob s Blake Lively ne prestaje: Justin Baldoni angažirao krizni menadžment

14.08.2024 u 08:52

Bionic
Reading

Da cijela priča oko navodne svađe filmske ekipe 'Priča završava s nama' nije samo napuhana govori i podatak da je prozvani redatelj i glavni glumac Justin Baldoni nakon svega angažirao i osobu koja bi mu trebala pomoći u rješavanju ove krize

Prema pisanju Page Sixa, redatelj i glumac filma 'Priča završava s nama', Justin Baldoni, angažirao je veteranku, stručnjakinju za krizni menadžment Melissu Nathan da mu pomogne u smirivanju cijele drame o kojoj se posljednjih dana ne prestaje pričati.

Očito i sam svjestan da je javnost na strani Blake Lively i ostatka ekipe, a da je on u svemu postao 'crna ovca', Baldoni je angažirao The Agency Group, tvrtku Melisse Nathan koja je specijalizirana za komunikacije, upravljanje ugledom i osobni publicitet.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Vješto izbjegao fotografiranje

Ovo je sve samo nastavak priče o svađi između dvoje glavnih glumaca ovog novog holivudskog hita, snimljenog po istoimenom romanu Colleen Hoover, i to nakon što je Justin Baldoni izostao s grupnih press konferencija, a i kada se pojavio na njujorškoj premijeri, vješto je izbjegao zajedničko fotografiranje filmske ekipe.

  • +3
Blake Lively i Justin Baldoni Izvor: Profimedia / Autor: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kako je već prethodno otkrio dobro upućeni izvor, upravo za Page Six, Baldoni je svojim ponašanjem doveo do toga da se zvijezda 'Tračerice' i supruga Ryana Reynoldsa na setu osjeća nelagodno, no ništa lakše nije bilo ni ostatku tima snimati s njim.

IT ENDS WITH US - Official Trailer Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

'Nije tu samo riječ o Blake. Nitko iz ekipe nije uživao raditi s Justinom... a bome nisu nisu ni komunicirali s njim na premijeri', otkrio je izvor.