GLAVNA TEMA MEDIJA

Sukob Blake Lively i Justina Baldonija ne prestaje: 'Nije sve kako se čini...'

13.08.2024 u 14:19

Bionic
Reading

Kako je otkrio novi izvor, blizak ekipi filma 'Priča završava s nama', problemi koji su nastali na setu između Blake Lively i redatelja i glumca Justina Baldonija nadišli su navodne kreativne razlike

'Nije sve kako se čini. Ima još puno toga vezano uz ovu priču. Glavne zvijezde i Colleen Hoover ne žele imati ništa s njim', otkrio je dobro upućeni izvor, blizak ekipi filma 'Priča završava s nama' za magazin People. Te navode niti ovoga puta nisu željeli komentirati dvoje 'glavnih aktera' priče i navodne svađe, 36-godišnja Blake Lively i 40-godišnji Justin Baldoni.

Hit film u prvom je vikendu prikazivanja donio zaradu od nevjerojatnih 50 milijuna dolara, a sve zahvaljujući Blake Lively koja glumi Lily Bloom, cvjećarku koja se zaljubi u neurokirurga Rylea Kincaida (Justin Baldoni) i s njim započne toksičnu ljubavnu vezu.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Prava medijska bura

Čak i prije premijere krenula je prava medijska bura oko neslaganja između dvoje glavnih aktera i to nakon što je Baldoni većinu stvari vezano za predstavljanje filma odradio solo, izbjegavajući čak i zajedničko fotografiranje cijele filmske ekipe na njujorškoj premijeri. Nije trebalo dugo ni da obožavatelji uoče kako Blake Lively, Colleen Hoover i Jenny Slate ne prate Baldonija na Instagramu, iako on njih prati.

  • +3
Blake Lively i Justin Baldoni Izvor: Profimedia / Autor: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prema priči, koju je uoči puštanja u kinodvorane, napravio Hollywood Reporter, sve je otišlo po zlu tijekom post produkcije, kada su Lively i Baldoni poželjeli drugačije zaplete. Prema najnovijim saznanjima magazina People navodno se tu rodila i velika želja Blake Lively da ona sama režira idući film, izbaci iz cijele priče Baldonija i osigura prava od Colleen Hoover, iako još uvijek nema najava nastavka ovog hita.

KAKVA TURNEJA!

Vjetar otkrio malo previše: Blake Lively blista u chic odijelu ispod kojeg ne nosi ništa

Pogledaj galeriju

Ponašanje na granici nasilja

Tijekom posljednjih dana pojavila su se mnoga medijska nagađanja, a neki su, od dobro upućenih izvora dobili informacije kako je glavni krivac za sve što se dogodilo upravo Baldoni koji se na setu navodno bio izrazito šovinistički nastrojen te je njegovo ponašanje bilo na granici nasilja. Zbog svega je nastala i iznimno teška atmosfera na setu koja je utjecala na cijelu ekipu, a kako će sve završiti znaju samo oni.

Blake Lively Izvor: Profimedia / Autor: Nils Meilvang / AFP / Profimedia