svađe na setu

Šef Sonyja odabrao stranu i poručio: 'Volimo raditi s Blake i želimo s njom snimiti još 12 filmova'

16.08.2024 u 12:49

Bionic
Reading

Iako je dosad bila jedno od omiljenih lica u Hollywoodu, društvene mreže vrlo su brzo iskopale negativno o Blake Lively u pokušaju da je se ocrni. Svemu je kumovala svađa s Justinom Baldonijem, ali sada se upleo i predsjednik kompanije s kojom su surađivali

Prije nekoliko je dana u kina stigao dugoočekivani film 'Priča završava s nama', a svi pričaju o privatnoj drami između glavnih glumaca. Iako film progovara o bitnoj temi nasilja u obitelji, tema filma je pala u drugi plan jer svi pokušavaju shvatiti što se točno dogodilo između Blake Lively i Justina Baldonija te tko je zapravo u pravu.

S obzirom da je Baldoni i režiser filma, a Lively koproducentica, izvori upućeni u situaciju na setu tvrde da su nesuglasice nastale već na snimanju. I dok su jedni mišljenja da je Baldoni glavni krivac za neugodnu atmosferu tijekom snimanja, drugi su uvjereni da su tenzije nastale zbog želje glumice da intervenira u film više nego što je to Baldoniju bilo ugodno i prihvatljivo.

Predsjednik Sony Picturesa pohvalio je rad Blake Lively

I dok društvene mreže nagađaju tko je krivac, Josh Greenstein, marketinški veteran i predsjednik Sony Picturesa, odlučio je progovoriti o snazi koju je Lively unijela u film.

'Blake, Colleen i mnoge žene uložile su toliko truda u ovaj izvanredan film, nesebično radeći od početka kako bi osigurale da se s tako važnom temom postupa pažljivo. Publika voli film. Strast i predanost Blake Lively unaprjeđenju razgovora o obiteljskom nasilju su hvalevrijedni. Volimo raditi s Blake i želimo s njom snimiti još 12 filmova', rekao je predsjednik Sonyja jasno pokazavši da čijoj je strani.

Sonyjeva marketinška kampanja, ostajući vjerna originalnoj knjizi, poručila je da 'Priča završava s nama' nije priča o žrtvi, već priča o iskupljenju.

MAGNET ZA POGLEDE

Blake Lively nastavila modnu paradu: Zgodna plavuša pokazala još ludo dobrih stajlinga

Pogledaj galeriju