reagirao i kelce

Procurili dokumenti koji otkivaju da je veza Travisa Kelcea i Taylor Swift - laž

04.09.2024 u 13:29

Bionic
Reading

Veza Travisa Kelcea i Taylor Swift vrlo je brzo postala ozbiljna, a sada se pojavio i dokument koji tvrdi kako je veza samo predstava za javnost

Premda su Taylor Swift i Travis Kelce jedan od omiljenih parova trenutno, ni njima ipak nije sve baš tako ružičasto... Otkako su svoju vezu objavili, obožavatelji su njihovom odnosu pristupili s velikom sigurnošću da je riječ o vezi koja će konačno odvesti popularnu Amerikanku pred oltar. Međutim, 'isplivao' je jedan dokument koji je na cijelu vezu bacio nešto drugačije svjetlo.

Naime, preko noći se pojavio dokument koji tvrdi da je veza popularnog para čista izmišljotina stvorena kako bi se povećala slava sportaša i glazbenice.

Dokument koji se pojavio na internetu navodno je iz tvrtke Full Scope iz Los Angelesa, a otkriva kako je veza pomno isplanirana do detalja datuma prekida i teksta izjave o prekidu.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dokument tvrdi kako je datum za objavu prekida trebao biti 28. rujan, a tekst objave trebao je biti pun poštovanja te otkriti da se par razilazi u dobrim odnosima: 'Travis i Taylor odlučili su se rastati nakon pažljivog razmatranja. Oboje cijene i poštuju međusobne osobne živote i cijene vaše poštovanje privatnosti tijekom ovog vremena. Oboje su predani svojoj karijeri i osobnom razvoju. Ostali su prijatelji i žele jedno drugome sve najbolje', trebalo je stajati u objavi.

Osim toga, dokument je trebao biti poslan medijima kako bi osigurali medijsku popraćenost.

Dokument je navodno lažan

Međutim, sporni dokument komentirao je glasnogovornik Full Scopea te izjavio kako su dokumenti lažni te da ih agencija nije izdala.

Predstavnik je također rekao da su pozvali odvjetnike: 'Angažirali smo naš pravni tim da pokrene postupak protiv osoba ili subjekata odgovornih za protuzakonito i štetno krivotvorenje isprava.'

Također, oglasili su se i predstavnici Kelcea koji su zanijekali da se par planira razići.

žalosni obožavatelji

Tisuće obožavatelja okupljeno u Beču: Gradom se ore pjesme Taylor Swift

Pogledaj galeriju