'ozbiljna veza'

Jenna Ortega se oglasila o navodnoj vezi s Johnnyjem Deppom

27.08.2024 u 18:11

Bionic
Reading

Da su popularni glumci u romantičnoj vezi, počelo se pričati još u kolovozu prošle godine... Glumica se sada ponovno osvrnula na tu navodnu ljubav te otkrila je li ikad bilo ljubavi između nje i Johnnyja Deppa

21-godišnja glumica koju smo upoznali kao djevojčicu 'Wednesday' u istoimenoj Netflixovoj seriji navodno je u ljubavnoj vezi sa 61-godišnjim Johnnyjem Deppom. Glasine su krenule još u kolovozu 2023. godine, a Jenna Ortega sada je dala i svoj komentar o navodnoj ljubavnoj vezi.

Glumica čija je karijera u usponu izjavila je kako ne može vjerovati tim internetskim glasinama koje je povezuju s Johnnyjem Deppom, a taj je 'trač' nazvala i nečim najluđim što je o sebi čula.

Jenna Ortega demantirala glasine o vezi s Johnnyjem Deppom

'Vjerojatno da sam bila u ozbiljnoj vezi s Johnnyjem Deppom i da sam htjela da nas svi ostave na miru. To mi je tako suludo. Nikada nisam govorila o tome , nikad nisam rekla tako nešto', odgovorila je Ortega na pitanje o najluđim glasinama koje je čula o sebi u sklopu BuzzFeedove serije intervjua.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Ortega je komentirala kako joj je i jedan stariji kolega postavio pitanje o vezi s Deppom, no ona je priznala da popularnog američkog glumca ni ne poznaje: 'Ovo je toliko smiješno da se ne mogu ni nasmijati. Nikada u životu ga nisam upoznala ili radila s njim.'

OBITELJ JOJ JE SVE

Ovako za šeficu Zare izgleda sreća: Umjesto na jahti, Marta Ortega uživa u Parizu

Pogledaj galeriju