novi detalji

Prijatelji Jennifer Lopez tvrde da je silno pokušavala spasiti brak, ali da Affleck 'ima mrak u sebi'

24.08.2024 u 19:35

Bionic
Reading

Latino diva u utorak je podnijela zahtjev za raskid dvogodišnjeg braka što se poklopilo s godišnjicom njezine svadbe s Ben Affleckom 2022. godine. Do razvoda je došlo nakon višemjesečnih nagađanja o problemima u braku, a sada su njezini prijatelji otkrili nove detalje vezane uz njihovu rastavu

Prijatelji Jennifer Lopez su progovorili za Page Six da je pjevačica i glumica gajila snove da bi mogla spasiti vezu, premda je par mjesecima živio odvojeno. 'Ona ga voli, uvijek će ga voljeti, to je problem', kazao im je jedan prijatelj.

Prijatelji su se očajnički nadali da će se Affleck pridružiti Lopez u Hamptonsu za njezin 55. rođendan prošlog mjeseca, koji je proslavila s prijateljima i obitelji u stilu Neflixove hit serije 'Bridgerton', ali dobitnik Oscara nije se pojavio.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Krenuo je dalje

Umjesto toga, tijekom proteklih tjedana Affleck je viđen na raznim mjestima, uključujući Polo Lounge u hotelu Beverly Hills, gdje su izvori rekli da je viđen kako se druži s Kick Kennedy.

'Uistinu je vjerovala da je ovo najveća ljubavna priča koju je ikada upoznala i konačno je dobila svoju priliku za bajku', rekao je jedan holivudski izvor koji poznaje par. 'Ona jednostavno nije zastala da razmisli tko je zapravo muškarac u toj bajci.' Izvor je dodao da vrsta 'velike ljubavi u koju Jennifer vjeruje' 'nije u Benovoj DNK', dodajući da 'Ben ima tamu koju nitko drugi ne može popraviti'. 'Ni njegova bivša supruga glumica, Jen Garner to nije mogla popraviti, sav uspjeh na svijetu to nije mogao popraviti', smatra izvor.

čudna kombinacija

Dok je Jennifer Lopez predavala papire za razvod, Ben Affleck je putovao s bivšom

Pogledaj galeriju

'Lopez je ovome dala sve što je imala; cijelo njeno srce. Učinila bi sve da ovo uspije. Otvorila se kritici, podsmijehu i bezbrojnim negativcima koji su joj govorili da je to loša ideja, da je osuđena na propast, da postoji razlog zašto nije uspjela prvi put', rekao je izvor. 'Ali ona nije željela vjerovati u to - uistinu je vjerovala da će ljubav sve pobijediti.'

Affleck se, podsjetimo, vratio u njezin život samo nekoliko tjedana nakon što se rastala od bivšeg zaručnika Alexa Rodrigueza u travnju 2021. Njih su se dvoje prvi put upoznali 2002. na setu svog filma 'Gigli', kada je Lopez bila u braku sa svojim drugim suprugom, Crisom Juddom. Nakon što se razvela od njega 2003., ona i Affleck ubrzo su izašli u javnost sa svojom romansom.

SRETAN I NASMIJAN

Uoči godišnjice braka: Affleck snimljen po prvi puta nakon susreta s Jennifer Lopez

Pogledaj galeriju