ogorčen je

Dečko Jennifer Garner je zabrinut zbog odnosa svoje partnerice i njezinog bivšeg supruga

23.08.2024 u 22:50

Bionic
Reading

Ono on čemu se mjesecima unazad nagađalo, Jennifer Lopez je potvrdila. U Los Angelesu je podnijela zahtjev za razvod od Bena Afflecka, i to na njihovu drugu godišnjicu braka. Bena Afflecka sada tješi bivša supruga, Jennifer Garner

To što je Jennifer Garner prihvatila ulogu 'bračne savjetnice' nije najbolje leglo Johnu Milleru, njezinom dečku. Neki njezini prijatelji se boje da je bila prisiljena 'igrati posrednicu' u njihovom braku, piše Daily Mail.

Nije mu lako

Njezina je uloga u njihovom braku razljutila je Millera, koji ne voli 'dijeliti svoju djevojku' s njezinim bivšim suprugom Benom Affleckom, premda razumije da njih dvoje imaju djecu, kaže izvor. Navodi da se Miller ne boji da će Garner i Affleck opet biti skupa, ali mu smeta to što je njegova draga uložila toliko puno energije u brak svog bivšeg supruga.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

'Volio bi da nije tako jer razumije da su oni obitelj, ali to ga pogađa, ako što bi i bilo koga drugoga. John nema strahove da će se pomiriti, ali je bilo teško nositi se s njezinom podrškom Benu tijekom razvoda od J.Lo', tvrdi izvor.

Miller se sada veseli tomu što će cijela saga završiti te da će se on i Garner će se moći u potpunosti posvetiti svojoj vezi. 'John jedva čeka da se razvod Bena i J.Lo završi te će se moći fokusirati na Jen. I Jen i John se nadaju tome. Samo će trebati malo vremena. Oboje žele biti na boljem mjestu, ali treba se malo potruditi', smatra izvor. Naglasio je da par nije prekinuo, a njihovi prijatelji 'osjećaju da će biti zajedno jako dugo'. Millerovo strpljenje u proteklih nekoliko mjeseci samo ojačalo emocije koje Garner ima prema svom partneru.

Prije nego što je Jennifer Lopez podnijela zahtjev za razvod Affleck je nekoliko puta viđen u društvu Garner, koja se, kako prenose strani mediji, brine za to da njegov razvod ne utječe trijeznost njezinog bivšeg suprug.

čudna kombinacija

Dok je Jennifer Lopez predavala papire za razvod, Ben Affleck je putovao s bivšom

Pogledaj galeriju