nema dogovora

Zbog prekršenog obećanja brak Roda Stewarta i Penny Lancaster je na klimavim nogama

28.08.2024 u 22:56

Bionic
Reading

Rod Stewart i Penny Lancaster očajnički rade na svom 17-godišnjem braku nakon što je pjevač odustao od njihovih planova da proda vilu na Beverly Hillsu vrijednu 74 milijuna dolara i vrati se za stalno u Veliku Britaniju

Britanski roker veteran, 79-godišnji Rod Stewart obećao je svojoj supruzi, 53-godišnjoj Penny Lancaster da će se spakirati kofere i iz Los Angelesa preseliti na svoje veliko seosko imanje u Harlowu u Essexu vrijedno 5,8 milijuna dolara. Naime, kako je Rod Stewart u sam prošle godine rekao 'vrijeme za odlazak' iz SAD-a.

Nevolje u braku

No kako Daily Mail sada doznaje, par je sada u problemu jer Rod Stewart odbija napustiti LA, a bijesna Penny odbija ostati nakon što je produžio svoj boravak u Las Vegasu te je odbila dvije ponude za prostranu nekretninu s devet spavaćih soba prije malo više od mjesec dana.

Ta vijest je otkrivena nekoliko dana nakon što je Penny, koja s Rodom ima sinove Alastaira (18) i Aidena (13) i s kojim je u braku od 2007. nagovijestila 'obiteljske probleme.'

obiteljska idila

Nakon vjenčanja u Dubrovniku, Rod Stewart i njegova Penny uživaju u Italiji

Pogledaj galeriju

'Rod voli svoj život u LA-u i leti tamo-amo u Vegas na nastupe', rekao je insajder. 'Može provoditi kvalitetno vrijeme sa svojim unucima i gotovo svake nedjelje navečer organizira banketnu večeru za gomilu svojih najboljih prijatelja.'

Prekršeno obećanje

Stewart je otkrio planove da se preseli u rodnu Veliku Britaniju u lipnju 2023. kada je u prodaju za 70 milijuna dolara stavio svoj dom na Beverly Hillsu koji se prostire na više od tri tisuće četvornih metara – koje također uključuje trokatnu pansionsku kuću, bazen i nogometno igralište. Zatim je povisio traženu cijenu na 80 milijuna dolara u prosincu, prije nego što ju je u veljači smanjio za 6 milijuna dolara i na kraju ostavio cijenu od 74 milijuna dolara.

PUT DO TVRĐAVE

Kišno slavlje u Dubrovniku: Mladenci pokisli s gostima, a Rod Stewart ima novo izdanje

Pogledaj galeriju

Ali Stewart je u međuvremenu povukao nekretninu s tržišta, ostavljajući Penny, koja je redovita gošća u britanskoj emisiji Loose Women te britansko selo smatra svojim 'domom', poprilično bijesnom.

'Penny se ne planira vratiti u LA, ne voli taj grad, dok se Rod trenutno ne planira vratiti', nastavio je insajder. 'U pat poziciji su i Penny je ljuta što je Rod pogazio svoju riječ. Trenutno se radi o spašavanju njihovog braka,' zaključio je insajder.