razbolio se

Rod Stewart otkazao čak dva nastupa nakon zaraze koronavirusom: 'Potpuno sam slomljen'

11.08.2024 u 12:17

Bionic
Reading

Rod Stewart bio je prisiljen otkazati čak dva nastupa nakon što se zarazio koronavirusom

'Žao nam je što moramo objaviti da su večerašnji koncert Roda Stewarta u Statelineu, NV i njegov koncert 10. kolovoza u Lincolnu, CA odgođeni jer se pjevač oporavlja od koronavirusa kojim se zarazio tijekom ljeta,' napisao je pjevačem tim na društvenim mrežama.

Objava je potaknula obožavatelje da 'zadrže' svoje postojeće ulaznice jer će odgođeni koncerti biti dodatno nadoknađeni.

Nastup u Kaliforniji, koji se trebao održati u kasinu Thunder Valley, sada je pomaknut za 18. kolovoza, dok je koncert u Nevadi zakazan za 20. kolovoza. Slavni 79-godišnji glazbenik otkazao je svoj nastup 7. kolovoza za rezidenciju u Las Vegasu ranije ovog tjedna nakon što je obolio od upale grla, piše Page Six.

'Većina ljudi može raditi s upalom grla, ali očito ne i ja', objasnio je u svojoj objavi. 'Potpuno sam slomljen.'

'Dugo sam se veselio ovom koncertu. Moje najdublje žaljenje zbog neugodnosti koje je ovo prouzročilo,' dodao je i potvrdio je da će se vratiti kako bi nastupio u Las Vegasu 2025.

obiteljska idila

Nakon vjenčanja u Dubrovniku, Rod Stewart i njegova Penny uživaju u Italiji

Pogledaj galeriju

Nedugo prije nego li se razbolio Stewart je s američkom The Sunom razgovarao o smrtnosti. 'Svjestan sam da su mi dani odbrojani, ali nemam straha', rekao je. 'Svi mi moramo otići dalje u nekom trenutku, tako da smo svi u istom košu. Uživat ću ovih posljednjih nekoliko godina koliko god mogu', dodao je. 'Kažem nekoliko - vjerojatno još 15. Mogu to lako, prijatelju, lako,' rekao je na kraju.

Dobitnik Grammyja također je priznao da više ne može tulumariti kao prije, a da ne osjeti posljedice. 'Danas moram zaštititi svoj glas prije i poslije svakog nastupa', priznao je.

NICOLE ARTUKOVICH

Ljepotica hrvatskih korijena postala snaha Roda Stewarta; pogledajte prve fotke vjenčanja

Pogledaj galeriju

Inače, Stewart, koji je nedavno u Dubrovniku oženio sina, a nakon toga uživao i na ljetovanju u Italiji, u sklopu svoje sjevernoameričke turneje ima pregršt koncerata koji su na rasporedu do rujna.

Nakon toga će predahnuti prije dva koncerta u Europi u prosincu. Što se tiče 2025., ima nastupe u New Jerseyju i Floridi prije nego što u ožujku nastavi svoju rezidenciju u Las Vegasu.