jako je sretan

Nakon 'vjenčanja godine' u Dubrovniku oglasio se i ponosni tata Rod Stewart

02.06.2024 u 17:32

Bionic
Reading

Ovaj vikend obilježilo je vjenčanje godine, kako su ga mnogi nazvali. Naime, Liam Stewart, sin poznatog glazbenika Roda Stewarta, uplovio u bračnu luku s dugogodišnjom djevojkom Nicole Artukovich, a sada se na društvenim mrežama oglasio i ponosni otac Rod

'Neizmjerno sam ponosan što sam svjedočio prekrasnoj ceremoniji vjenčanja mog sina Liama ​​i njegove nevjeste Nicole. Kakav divan spoj obitelji Stewart i obitelji Artukovich. Neka nastave pronalaziti radost, ljubav i smijeh dokle god su živi i neka naprave još puno beba koje će se pridružiti malom jednogodišnjem dječaku Louieju,' napisao je na svom Facebook profilu legendarni Rod Stewart te dodao obiteljsku fotografiju snimljenu na vjenčanju u Dubrovniku.

Podsjetimo, u petak se u Dubrovniku odigralo 'vjenčanje godine' na kojem su se na vječnu ljubav zavjetovali uspješni sportaš Liam Stewart i Amerikanka konavosko-hercegovačkih korijena Nicole Artukovich. Luksuzni svadbeno slavlje nisu propustila brojna poznata lica, uključujući i mladoženjinog oca, Sir Roda Stewarta.

  • +25
Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta Izvor: Pixsell / Autor: MATIJA HABLJAK/PIXSELL

Svadbeno slavlje održalo se na tri lokacije u Dubrovniku: okupljanje gostiju krenulo je u Vrtu palmi u sklopu hotela Excelsior, a nakon svadbene ceremonije u crkvi na Jezuitima, svadbena svečanost nastavila se na Lovrijencu do ranih jutarnjih sati. Zabava je bila vrlo vesela i prepuna iznenađenja, a mladenku je posegnuo gost iznenađenja – Petar Grašo koji ju je do suza doveo pjesmom 'Ako te pitaju'.

  • +5
Vjenčanica Nicole Artukovich Izvor: Cropix / Autor: Bozo Radic

A dan nakon svadbenog slavlja Nicole Artukovich i Liam Stewart vjenčanje su još jednom proslavili u popularnom dubrovačkom klubu.

  • +8
Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta Izvor: Cropix / Autor: Tonci Plazibat / CROPIX