dobra reklama

Svjetski mediji raspisali su se o vjenčanju godine u Hrvatskoj: Evo što kažu o Dubrovniku

01.06.2024 u 14:18

Bionic
Reading

Vjenčanje godine, ono na kojem su u bračnu luku uplovili sin Roda Stewarta, Liam i Nicole Artukovich, Amerikanka konavosko-hercegovačkih korijena privuklo je veliku pažnju i svjetskih medija

U Dubrovniku se održalo raskošno vjenčanje uspješnog sportaša Liama Stewarta, sina Roda Stewarta i Amerikanke konavosko-hercegovačkih korijena Nicole Artukovich, a luksuzna svečanost okupila je brojna poznata lica.

Svadbeno slavlje održavalo se na tri lokacije u Dubrovniku: okupljanje gostiju krenulo je u Vrtu palmi u sklopu hotela Excelsior, a nakon svadbene ceremonije u crkvi na Jezuitima, svadbena svečanost se nastavila se na Lovrijencu do ranih jutarnjih sati.

  • +25
Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta Izvor: Pixsell / Autor: MATIJA HABLJAK/PIXSELL

O tom vjenčanju raspisali su se i svjetski mediji , redom spominjući Hrvatsku i Dubrovnik, što je predstavljalo odličnu reklamu za našu zemlju. Tako su se o 'vjenčanju godine' raspisali Daily, Mail, NZ Herald te američki People Magazine.

  • +5
Vjenčanica Nicole Artukovich Izvor: Cropix / Autor: Bozo Radic

'Noćas je ta noć': Slike snimljene iza kulisa pokazuju kako se sin Roda Stewarta, Liam zabavlja s pojekt menadžericom i tatom rock zvijezdom u dubrovačkom resortu u kojem noćenje košta 1000 dolara' - jedan je od naslova na slavnom Daily Mailu. Magazin People raspisao se u članku s naslovom: 'Sin Roda Stewarta oženio se s Nicole Artukovich u Hrvatskoj'.

  • +27
Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

'Sir Rod Stewart i Rachel Hunter ponovno se ujedinili na vjenčanju sina Liama ​​u Dubrovniku,' glasi naslov NZ Heralda. Magazin je također naveo i kako je crkve svetog Ignacija, gdje su mladenci razmijenili bračne zavjete, postala popularna turistička točka nakon što je 2015. ondje snimljena kultna scena 'Šetnje srama' u Igri prijestolja. Birtanski Metro također nije propustio izvjesiti o luksuznom vjenčanu u Hrvatskoj s naslovom: 'Rod Stewart blista dok se njegov sin ženi s dugogodišnjom djevojkom na kultnoj lokaciji Igre prijestolja.'

  • +8
Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta Izvor: Cropix / Autor: Tonci Plazibat / CROPIX