slavlje u dubrovniku

Petar Grašo rasplakao mladenku, Rod Stewart primio se metle, a mladoženja ostao bez majice

01.06.2024 u 10:35

Bionic
Reading

'Vjenčanje godine u Dubrovniku' kako je nazvano glamurozno vjenčanje na kojem su u bračnu luku uplovili sin Roda Stewarta, Liam i Nicole Artukovich potrajalo je do ranih jutarnjih sati, a gosti su se, prema svemu sudeći, sjajno zabavili i zaplesali u uz gosta iznenađenja Petra Grašu koji je rasplakao oduševljenu mladenku

Sir Rod Stewart i njegova obitelj zabavljali su se u petak cijelu noć na raskošnom vjenčanju njegovog sina Liama i Nicole Artukovich ​​u Dubrovniku. Slavnom 79-godišnjem rokeru pridružile su se njegova treća supruga Penny Lancaster (53), kao i druga supruga i mladoženjina majka Rachel Hunter (54), a društvo je pijuckalo šampanjac i plesao na podiju. Inače, zvijezda hokeja na ledu Liam (28) objavio je zaruke s projekt menadžericom Nicole Artukovich prošlog srpnja, dva mjeseca prije nego što su dočekali svoje prvo zajedničko dijete, sina po imenu Louie.

Naime, Amerikanka konavosko-hercegovačkih korijena i poznati hokejaš i sin slavnog Roda Stewarta jučer popodne su izmijenili bračne zavjete u Crkvi svetog Ignacija na Jezuitima i potom su za svoje uzvanike priredili zabavu na tvrđavi Lovrijenac. Na putu od tvrđave do crkve svadbenu povorku je iznenadio i pljusak, no to nije omelo dobro raspoloženje, dapače.

  • +25
Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta Izvor: Pixsell / Autor: MATIJA HABLJAK/PIXSELL

Nakon ceremonije vjenčanja Sir Rod se presvukao u elegantan bijeli sako dok je Penny izgledala zapanjujuće u crvenoj koktel haljini s dubokim izrezom. A kako otkrivaju fotografije s društvenih mreža mladoženja se također 'raskomotio' te je odbacio odijelo tijekom zabave i plesao cijelu noć bez majice sa svojom novom ženom.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Slavlje je bilo vrlo veselo, a u jednom trenutku mladoženju i mladenku su gosti dignuli na ramena, a oni su to slavlje zapečatili poljupcem.

  • +5
Vjenčanica Nicole Artukovich Izvor: Cropix / Autor: Bozo Radic

Uzvanici su uživali u tradicionalnim dubrovačkim jelima, a za dobru glazbu i atmosferu bio je, sim DJ-a, zadužena i dubrovačka klapa Kaše, kao i saksofonist Željko Barač. A u jednom trenutku stigao je u i poseban glazbeni gost iznenađenja - Petar Grašo. Izveo je svoju pjesmu 'Ako te pitaju' i svojim dolaskom iznenadio je mladenku koja je i zaplakala, piše Dubrovački dnevnik. Rod Stewart koji je bio sjajno raspoložen na cijelom vjenčanju i nije krio sreću zbog sina i snahe u jednom je trenutku uzeo i metlu i počeo je čistiti pod i plesati, što je izazvalo salve smijeha dobro raspoloženih gostiju koji su se veselili i plesali do ranih jutarnjih sati.

  • +27
Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Na samom ceremoniji Penny je izgledala nevjerojatno u lila satenskoj haljini s prorezom na bedrima, dok je Rachel odabrala zadivljujuću plavozelenu haljinu. Rod i Penny u braku su od 2007. i imaju dvoje djece, Alastaira (18) i njegovog mlađeg brata Aidena (13), koji su također bili prisutni. Roker ima osmero djece od pet različitih majki i ženio se tri puta, a to uključuje i brak s Rachel koji je službeno okončan 2006. godine. Penny je ranije govorila o prijateljstvu između njih dvije, jedne sadašnje, a jedne bivše supruge Roda Stewarta te je priznala da je svaka bol između njih troje sada prošlost.

NICOLE ARTUKOVICH

Ljepotica hrvatskih korijena postala snaha Roda Stewarta; pogledajte prve fotke vjenčanja

Pogledaj galeriju