IMA IH OSMERO

Obitelj mu je sve: Ovo su djeca legendarnog Roda Stewarta

12.07.2024 u 06:17

Bionic
Reading

Ništa drugo ne bi se očekivalo od jednog rokera nego da ima veliku obitelj i puno djece, stoga se toga očito držao i Rod Stewart te iz tri braka i dvije veze ima čak osmero djece

Da je popriličan izazov okupiti brojnu obitelj, najbolje to zna Rod Stewart. Ipak, vjenčanje Liama Stewarta i Amerikanke hrvatskog porijekla Nicole Artukovich uspjelo ih je sve dovesti u Dubrovnik, gdje su nakon dugo vremena svi bili na okupu.

I dok Liam i Nicole uživaju u prvim tjednima nakon vjenčanja, njegov brat Sean nakon godine dana odlučio je okončati svoj brak s Jody Weintraub. No to nije jedina novost u životu sina Roda Stewarta. On ne samo da se razvodi, već je snimljen s novom djevojkom i to s bivšom partnericom glumca Charlieja Sheena, Julijom Stambler.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Ta vijest itekako je iznenadila javnost, osobito jer su mnogi bili uvjereni da je zapravo riječ o Liamu, iako se tek oženio.

Rock zvijezda Rod Stewart otac je osmero djece te djed troje unučadi. Njegovo najstarije dijete rodilo se davne 1963., a najmlađi sin došao je na svijet 2011. godine. Svoju djecu dobio je s različitim partnericama - sa Susannah Boffey i Kelly Emberg bio je tek u vezi, a s Alanom Stewart, Rachel Hunter i Penny Lancaster u braku.

NICOLE ARTUKOVICH

Ljepotica hrvatskih korijena postala snaha Roda Stewarta; pogledajte prve fotke vjenčanja

Pogledaj galeriju

Sarah Streeter, 60

Najstarija od sve djece je Sarah Streeter, rođena 6. studenog 1963. u Rodovoj vezi sa Susannah Boffey kada je ona imala samo 17 godina. On nije ni znao da je rođena niti da ju je Susannah dala na posvojenje. Djevojčicu su odgojili Gerald i Evelyn Thubron, a tek je sa 18 godina saznala tko joj je otac.

S ocem se pomirila 2013. i od tada su iznimno bliski i povezani.

Kimberly Stewart, 44

Drugo dijete, kćer Kimberly, Rod je dobio u braku s Alanom Stewart. Rođena je 21. kolovoza 1979. i danas je poznata kao poslovna žena, ali i model. Uz to je imala nekoliko glumačkih angažmana, a 2011. s glumcem Benicijem del Torom dobila je kćer Delilah, Stewartovu prvu unuku.

Sean Stewart i Julia Stambler Izvor: Profimedia / Autor: SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sean Stewart, 43

U braku s Alanom Stewart 1. rujna 1980. rođen je i Sean, a nakon toga par je krenuo svatko svojim putem. Sean je danas poduzetnik i ima brend Dirty Weekend, a svojedobno je radio kao glazbeni producent te je pomalo glumio. Tijekom godina nekoliko je puta krasio naslovnice tabloida, osobito kada je s ocem napao zaštitara.

Posljednjih dana ponovno je u medijima zbog vijesti da se nakon godinu dana braka razvodi od Jody Weintraub, kao i da je već pronašao novu ljubav u bivšoj djevojci glumca Charlieja Sheena, Juliji Stambler.

Ruby Stewart, 37

Svoje četvrto dijete, Ruby, dobio je 17. lipnja 1987. s bivšom djevojkom Kelly Embarg. Ruby je, baš poput oca, talentirana pjevačica i ima svoj bend Revoltaire, a osim toga je uspješan model. Sina Otisa, drugo unuče Roda Stewarta, rodila je 9. svibnja 2023.

Renee Stewart, 32

S manekenkom Rachel Hunter glazbenik je dobio dvoje djece. Prva je, 1. lipnja 1992., rođena Renee te je, poput slavne majke, postala model. Uz to je kvalificirana majstorica joge.

ljepotice na svakom koraku

Vrući poljupci i glamurozni stajlinzi: Zavirite u luksuznu zabavu uoči 'vjenčanja godine' u Dubrovniku

Pogledaj galeriju

Liam Stewart, 29

Nakon Renee, s Rachel Hunter dobio je sina Liama, rođenog 5. rujna 1994. Liam je talentirani sportaš i trenutno igra hokej na ledu za Milton Keynes Lightning. Hrvatskoj javnosti postao je poznat po vezi s Amerikankom hrvatskog porijekla Nicole Artukovich, s kojom je 12. svibnja 2023. dobio sina Louieja. Maleni Louie rođen je samo tri dana nakon bratića Otisa.

Par je svoju vezu ozakonio prije mjesec dana na raskošnom vjenčanju održanom u Dubrovniku.

Alastair Stewart, 18

Nakon svih propalih ljubavi, Rod Stewart pronašao je sreću s Penny Lancaster, s kojom je još uvijek u braku. S njom je 27. studenog 2005. dobio sina Alastaira, a on je odlučio postati model. Posebno su ponosni njegovi roditelji bili kada je zablistao u reklami za Palm Angels.

Aiden Stewart, 13

Najmlađi od sve njegove djece je Aiden, rođen 16. veljače 2011. u braku s Penny Lancaster. On još nije otkrio čime se želi baviti u životu, no jasno je kao dan da s ocem dijeli strast navijanja za omiljeni klub Celtic.