Neočekivani odlazak

Nakon slavlja - tuga: Velika tragedija zadesila je obitelj Nicole Artukovich

18.06.2024 u 15:02

Bionic
Reading

Dvadeset dana od vjenčanja godine u Dubrovniku, Amerikanka hrvatskih korijena, snaha popularnog rock pjevača Roda Stewarta objavila je dirljivu posvetu koja slama srca. Preminula je njezina šesnaestogodišnja nećakinja Skylar

'Moja slatka djevojčice, srce mi se slomilo. Dio mene jutros je otišao u raj. Moja prva nećakinja, moja prva mala ljubav. Hvala ti što si bila moja djevojčica šesnaest godina. Hvala što si me naučila kako da ti budem teta, nekad starija sestra, a nekad mlada mama', napisala je Nicole Artukovich u objavi na Instagramu i nastavila:

'Uvijek sam ti čuvala leđa, a ti si uvijek imala moje srce. Ljudi uvijek govore da nikoga ne možeš voljeti više od vlastitog djeteta, ali Skylar, ti si me imala od prvog dana. Tvoja ljepota, tvoja ljubazna duša, tvoje veliko srce. Bila si preslatka za ovaj svijet. Volim te tako nevjerojatno puno, leti visoko moj anđele', poručila je Nicole.

NICOLE ARTUKOVICH

Ljepotica hrvatskih korijena postala snaha Roda Stewarta; pogledajte prve fotke vjenčanja

Pogledaj galeriju

Konavljani su u Facebook grupi 'Zavazda Konavle' izrazili sućut njoj i ostatku obitelji.

'Tužna vijest stigla nam je iz Amerike. Našoj Tini Artukovich, rođenoj Cvjetković, koja trenutno sa svojom kćeri Nicole boravi u Moluntu, umrla je unuka Skylar. I mala je samo šesnaest godina. Iskrena sućut divnoj Tininoj obitelji. Sućut našoj Nicole, koja je izgubila svoju dragu nećakinju. Iskrena sućut Nicolinoj sestri Lucy koja je izgubila svoju voljenu kćer. Sućut dragoj teti Jelki koja je izgubila svoju praunuku. Bog Vam dao snage za nositi se s ovom teškom boli. Skylar je sad vaš anđeo čuvar. Iskrena sućut svima koji tuguju za ovom krasnom curicom', napisali su.

PUT DO TVRĐAVE

Kišno slavlje u Dubrovniku: Mladenci pokisli s gostima, a Rod Stewart ima novo izdanje

Pogledaj galeriju

Podsjetimo, Nicole se vjenčala za sina Roda Stewarta, Liama Stewarta u raskošnoj baroknoj crkvi na Jezuitima. Ni kiša nije uništila odlično raspoloženje, a gosti su partyjali na tvrđavi Lovrijenac. Iznenađenje večeri bio je Petar Grašo.

sve osim nogometa

Učitavanje...