SEAN STEWART

Brak je trajao tako kratko: Razvodi se sin Roda Stewarta, snimljen je s bivšom Charlieja Sheena

06.07.2024 u 09:38

Bionic
Reading

I dok njegov brat Liam Stewart uživa u prvim tjednima braka s Amerikankom hrvatskog porijekla, Nicole Artukovich, Sean Stewart nakon samo godine dana zajedništva okončao je svoj brak te je već uhvaćen u društ

Nakon samo godine dana provedenih u braku, Sean Stewart se razvodi od supruge Jody Weintraub. No, to nije jedina novost u životu sina Roda Stewarta. On ne samo da se razvodi već je snimljen s novom djevojkom i to s bivšom glumca Charlieja Sheena, Juliom Stambler.

Prema pisanju svjetskih medija, sin legendarnog glazbenika već mjesecima ne živi s kćerkom pokojnog filmskog producenta Jerryja Weintrauba.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

'Išlo im je tako dobro, a onda su ranije ove godine stvari krenule po zlu. Nakon što su se počeli svađati oko svakodnevnih stvari, shvatili su da ne odgovaraju jedno drugom', otkrio je dobro upućeni izvor.

43-godišnji Sean Stewart i Jody Weintraub vjenčali su se prošlog Valentinova, samo nekoliko sati nakon što su se zaručili, i to pobjegavši u Las Vegas kako bi izmijenili bračne zavjete.

Sean Stewart i Julia Stambler Izvor: Profimedia / Autor: SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sin Roda Stewarta već je snimljen u Malibuu s novom plavušom, s kojom se nije ustručavao ljubiti na javnim mjestima, a ubrzo se doznalo i kako je riječ o 32-godišnjoj Juliji Stambler koja je bila u vezi s glumcem Charlijem Sheenom. Vezu s njim započela je dok je čuvala njegove blizance Boba i Maxa.

Sean i Julia znaju se još otkako je ona bila tinejdžerica, a svoje prijateljstvo, koje je preraslo u ljubav, obnovili su nedavno, započevši druženje.