NJEZINA VEČER

Izgleda spektakularno: Taylor Swift dominirala na dodjeli glazbenih nagrada

12.09.2024 u 08:48

  • +4

Taylor Swift

Izvor: Profimedia / Autor: - / INSTAR Images / Profimedia

Bionic
Reading

Ovogodišnju dodjelu nagrada MTV Video Music Awards održanu u New Yorku, mega popularna Taylor Swift finiširala je s rekordnim brojem osvojenih kipića srebrnog astronauta

Taylor Swift sinoć je trijumfirala na novoj dodjeli nagrada MTV-ja u New Yorku, još jednom potvrdivši status najveće pop zvijezde današnjice.

Na crvenom tepihu dodjele dominirala je u jednom od svojih najočaravajućih — i odvažnijih — izgleda dosad.

Dajući dozu seksepila preppy stilu odijevanja, uparila je karirani korzetni top s vrućim hlačicama od crnog baršuna, podebljanih raskošnom suknjom identičnog uzorka kakav je krasio top.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/Promo

Ovu kombinaciju na Swift u cijelosti potpisuje modna kuća Dior, a dozu dramatičnosti osigurala je kožnim komadima poput crnih čizmama Maverick do bedara s potpisom Stuarta Weitzmana koje su danas u potpunosti rasprodane.

Ni u njezinom najnovijem glamuroznom looku nije nedostajalo skupocjenog nakita. Karirano izdanje u crno-žutoj kombinaciji boja tako je upotpunila kruškolikim naušnicama dizajnerice Lorraine Schwartz, sa 30-karatnim zlatom i žutim dijamantima okruženim crnim žadom.

Swift je ove godine osvojila najviše nominacija od svih izvođača, njih 12, uključujući nominaciju za izvođača godine, video godine i pjesmu godine.

Swift oborila rekord Beyoncé

Swift je sinoć povećala svoju osobnu kolekciju srebrnih astronauta, nadmašivši prethodni rekord od 26 osvojenih kipića koji je postavila Beyoncé.

Kao dio Destiny’s Childa i sa Jay-Z-jem, Beyoncé ih je osvojila sveukupno 30, čime se izjednačila s uspjehom Swift. Pop zvijezda na ovogodišnjoj dodjeli također je ušla u povijest kao prvi umjetnik koji je pet puta osvojio kipić srebrnog astronauta u kategoriji 'Video godine'.