preslatka je!

Taylor Swift 'isfurala' najslađu torbicu poznate dizajnerice

17.07.2024 u 14:29

Bionic
Reading

Kada Taylor Swift nije na svojoj turneji, vrijeme provodi uz svog dečka Travisa Kelcea. Slika poznatog para sada je završila na Instagramu zajedničke prijateljice, a posebnu pozornost privukla je torbica glazbenice

Stil glazbenice Taylor Swift često je tema mnogih razgovora. Iako je mnogima neshvatljivo kako je moguće da se netko uz tolike stiliste na raspolaganju odijeva tako osrednje i nezanimljivo, ponekad i dobitnica 14 Grammyja iznenadi nekim cool komadom!

Na Instagram profilu Brittany Mahomes, supruge Patricka Mahomesa i zajedničke prijateljice para, osvanula je fotografija snimljena tijekom zajedničkog izlaska popularnih parova. Na fotografiji se vidi da među njima vlada sjajna prijateljska atmosfera i dobro raspoloženje, a veliku pozornost privukla je i torbica koju u ruci drži Taylor Swift.

Uz trendi baby plavu haljinu korzetnog gornjeg dijela dizajnerice Vivienne Westwood, Swift je sparila i tamnocrvenu torbicu istog brenda.

Riječ je o torbici u obliku srca izrađenoj od kože, čija cijena iznosi 708 eura.

S brendom Vivienne Westwood surađivala je i na 'Eras Tour'

S obzirom da je Swift tijekom trajanja turneje izdala i nove pjesme, za njihovo izvođenje na turneji potreban joj je bio novi outfit.

Odluka je pala na zanimljivu haljinu sa steznikom te dramatičnim naborima na bokovima. Haljinu posebnom čine i ispisani stihovi 'Volim te, uništava mi život' koji su dio pjesme 'Fortnite'.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević