sretni su zajedno

Veza Taylor Swift i Travisa Kelcea brzo napreduje, prijatelj otkrio sljedeći korak

02.07.2024 u 18:43

Bionic
Reading

Taylor Swift i Travis Kelce jedan su od trenutno najpopularnijih parova, a koliko uživaju u zajedničkom društvu pokazuje i činjenica da se Kelce pridružio popularnoj glazbenici na pozornici u Londonu, gradu u kojem je Swift često provodila vrijeme sa svojim bivšim parterom

Osim što svijet osvaja svojom glazbom i nastupima kojima ispisuje povijest, pod kožu se mnogima uvukla i ljubavna priča glazbenice Taylor Swift i njezinog dečka Travisa Kelcea. Popularni sportaš na početku turneje bio je tek jedan od obožavatelja koji je s Taylor htio izmijeniti narukvice, a sada je već napredovao i do imena uvrštenog u popis performera.

Naravno, Kelce se pridružio glazbenici tek za jedan nastup u Londonu, no to je prvi put da je Swift učinila nešto takvo i dopustila partneru da joj se pridruži na pozornici.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Iako je bila u vezi s brojnim poznatim muškarcima kao što su Calvin Harris i Harry Styes te bi bilo mnogo logičnije da je netko od njih stao svojedobno uz glazbenicu, to je sada učinio Travis Kelce - atraktivni sportaš zbog kojeg se čini da je ova veza zbilja ono što omiljenoj pjevačici odgovara.

'Voljeli su biti zajedno na pozornici. On je samouvjeren i zabavan, a to je bio jedan od vrhunaca njezine turneje', otkrio je blizak prijatelj para.

Iskazivanje ljubavi u javnosti nije im strano, a People je prenio izjavu njihovog zajedničkog prijatelja koji tvrdi da je riječ o uistinu ozbiljnoj vezi: 'Oni su stvarno jako, jako sretni zajedno. Vrlo su ozbiljni jedno prema drugome i oboje imaju drugačiji osjećaj.'

Par je snimljen prilikom nekoliko noćnih izlazaka, uživali su u romantičnom putovanju Venecijom, a najvažnije je da su si iskazali poštovanje u važnim trenutcima. Taylor je zbog Travisa doputovala iz Japana na finale SuperBowla, a Travis prati njezinu turneju koliko god mu to obveze dopuštaju.

PRED MILIJUNIMA GLEDATELJA

Taylor Swift i Travis Kelce nisu se suzdržavali: Strastveni poljupci nakon osvojenog Super Bowla

Pogledaj galeriju

'Toliko se zabavljaju zajedno i jednostavno funkcionira. Njihovim prijateljima je to smiješno jer su se isprva svi pitali što im je zajedničko, ali shvatite koliko su slični. Oboje nose svoje srce na dlanu i predani su u svemu što rade, bilo da se radi o karijeri, obitelji ili prijateljima', dodao je izvor.

Turneja popularne glazbenice završava tek u prosincu, no Kelcea obaveze zovu već i ranije. Treninzi Kansas City Chiefsa kreću 21. srpnja, a prva NFL utakmica sezone zakazana je već za 5. rujan protiv Baltimore Ravensa.

'Nogomet mu je definitivno i dalje prioritet, ali i njegova veza. Čini romantične geste kako bi pokazao da misli na nju kad su razdvojeni. Pokušat će posjećivati ​​što je moguće više utakmica.'

VEZA JE OZBILJNA

Vrijeme samo za njih: Romantični odmor Taylor Swift i Travisa Kelcea

Pogledaj galeriju