show za pamćenje

Taylor Swift izvela Travisa Kelcea na pozornicu: Napravili su spektakl

24.06.2024 u 14:45

Bionic
Reading

Taylor Swift ne prestaje oduševljavati publiku, a treći dan u Londonu napravila je neočekivano! Na pozornicu je dovela svog dečka Travisa Kelcea, a publika je poludjela

Ljubav Travisa Kelcea i Taylor Swift uistinu cvjeta, a nijedan njezin dečko nije bio ovoliko medijski eksponiran kao popularni sportaš s ljubavlju prema showbusinessu. Otkako su prohodali, Swift i Kelce ne skrivaju svoju ljubav, a londonski koncert bio je nova stepenica u njihovoj vezi. I uspješno su je savladali!

Osim euforije oko pjesama i nastupa, obožavatelji popularne pjevačice prije svakog koncerta nagađaju hoće li se u publici negdje pojaviti i Travis Kelce, a na posljednjem londonskom nastupu ne samo da se pojavio, nego je i bio dio točke!

I prije negoli su postali par, Kelce je bio SWIFTIE, a sada ga je djevojka uposlila kao jednog od zabavljača prije pjesme s novog albuma.

Odjeveni u smoking i cilindar, članovi Kansas City Chiefsa pridružili su se Swift u dijelu u kojem je promijenila outfit kako bi otpjevala pjesmu 'I Can Do It With a Broken Heart', prijelaz koji je pjevačica uvela kada je prvi put uključila album 'The Tortured Poets Department' u turneju. Za ovu se pjesmu kaže da je obilježila cijelu turneju jer je glazbenica slomljenog srca ušla u veliki glazbeni projekt koji se pretvorio u turneju stoljeća.

Kao dio točke Kelce ju je i donio na pozornicu te joj popravio šminku, a okupljena je masa sve popratila glasnim ovacijama.

  • +8
Koncert Taylor Swift na londonskom Wembleyju Izvor: Profimedia / Autor: Justin Ng / Avalon / Profimedia
sve osim nogometa

Učitavanje...