'OSTARJELI lONDONSKI DEČKO'

Hugh Grant je potpuno očaran Taylor Swift, a hvali i njezinog 'divovskog' dečka

23.06.2024 u 16:49

Bionic
Reading

Čini se da je Taylor Swift osim britanske kraljevske obitelji (i Joea Alwyna) osvojila još jednog Engleza. Hugh Grant je sad i službeno Swiftie, a slavni 63-godišnji glumac nakon koncerta u Londonu nije krio oduševljenje glazbenom superzvijezdom današnjice. 'Puno hvala od jednog ostarjelog dečka iz Londona', napisao je glumac

Hugh Grant ishvalio je na društvenim mrežama Taylor Swift nakon što je proveo više od tri sata zabavljajući se uz hitove na njezinom drugom londonskom koncertu Eras turneje.

'Draga @taylorswift13, imaš nevjerojatan nastup, nevjerojatan i gostoljubiv tim i izvrsnog iako golemog dečka (#tequilashots.). Hvala puno od jednog ostarjelog londonskog dečka, supruge i oduševljene 8-godišnje #halfgirlhalfbracelet', stoji u Grantovoj objavi na društvenoj mreži X.

Glumac je bio jedan od gomile slavnih osoba koje su u subotu bili na koncertu na Wembleyju, a među njima su se našli Tom Cruise, Liam Hemsworth, Rachel Zegler, Jamie Dornan, Greta Gerwig, Mila Kunis i Ashton Kutcher.

Na Taylorinom prvom londonskom nastupu u petak navečer, bili su i princ William sa starijim sinom Georgeom i kćerkom Charlotte, a budući kralj proslavio je svoj 42. rođendan uz njezine hitove, razbacavši se na 'Shake it off'.

Na prvom londonskom koncertu snimljeni su u publici Jonathan Van Ness, Nicola Coughlan, Salma Hayek, Leslie Mann i Cara Delevingne. Kraljevska obitelj je potom na društvenim mrežama objavila fotografiju iza kulisa, napisavši: 'Hvala @taylorswift13 na sjajnoj večeri!', a Taylor je objavila još jedan selfie na kojem je i njezin dečko Travis Kelce.

'Sretan rođendan M8! Koncerti u Londonu sjajno su počeli', napisala je Swift čestitajući rođendan princu Williamu. U nedjelju navečer Taylor ima treći nastup na stadionu Wembley, gdje se vraća ponovo u kolovozu na još pet nastupa kako bi završila europski dio turneje.

  • +8
Koncert Taylor Swift na londonskom Wembleyju Izvor: Profimedia / Autor: Justin Ng / Avalon / Profimedia
sve osim nogometa

Učitavanje...