'IT' PAR

Travis Kelce otkrio zašto se zaljubio u Taylor Swift

26.06.2024 u 13:44

Bionic
Reading

Američka pjevačica Taylor Swift i igrač američkog nogometa prohodali su lanjskog rujna. Ne vole pričati o svom privatnom životu, no sportaš je sada u u podcastu 'Bussin' With The Boys' ispričao kako je biti s njom u vezi

'Želim naše stvari držati privatnima, ali u isto vrijeme, nisam ovdje da išta skrivam. To je moja cura, moja dama. Ponosan sam na to. Samo ne želim svakoga pustiti u svoj privatan život i dati im mogućnost da ga komentiraju, znajući da sve što ona napravi završi na naslovnicama', kaže Travis Kelce.

Prisjetio se kada je superzvijezda prvi put došla na utakmicu Chiefsa. Družila se s njegovom majkom Donnom u VIP loži. Objasnio je da ju je mogao ugurati na tribine uz pomoć osiguranja, no da je ona 'samo ušla kroz ulazna vrata'. 'Time me stvarno osvojila', otkrio je rekavši da je pjevačica htjela biti na tribinama s obitelji i prijateljima.

VEZA JE OZBILJNA

Vrijeme samo za njih: Romantični odmor Taylor Swift i Travisa Kelcea

Pogledaj galeriju

Tvrdi da je unatoč ogromnom uspjehu, 'ostala prizemna' te da je upravo to ono što ga je privuklo kod nje. Za svoju dragu rekao je da je 'vrlo samosvjesna'.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

'Razumije situacije kao što je ta i mislim da je to razlog zašto sam se zaljubio u nju, koliko je iskrena kada je okružena prijateljima i obitelji. Situacija može postati luda za nekog s toliko pozornosti, ali ona je smirena i mogu joj se diviti na tome', pohvalio se Kelce.

NERAZDVOJNI I DALJE

Taylor Swift i Travis Kelce uočeni na nedjeljnom ručku u poznatom restoranu

Pogledaj galeriju