SVE JE usKLADILA

Kolinda Grabar Kitarović u Kninu ponosno istaknula novu figuru

05.08.2018 u 12:21

Bionic
Reading

Ovog vikenda naša je predsjednica boravila u Kninu gdje se prvo sinoć, na tamošnjoj tvrđavi, susrela s generalima Antom Gotovinom i Mladenom Markačem, a za taj prijem odabrala je haljinu cvjetnog uzorka, dok je za jutro, i obilježavanje Oluje, odjenula crnu haljinu s ušivenim pojasom u boji

Večer uoči obilježavanja Oluje, hrvatska predsjednica je na kninskoj tvrđavi odlikovala generale Antu Gotovinu i Mladena Markača. Za tu je prigodu Kolinda Grabar Kitarović odabrala crnu haljinu posutu duž cijele dužine, sve do ispod koljena, velikim crvenim makovima. Haljina prati liniju tijela i još jednom laska njezinoj novoj figuri.

  • +10
Kolinda Grabar Kitarović u Kninu Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Uz cvjetnu haljinu, Kolinda Grabar Kitarović uskladila je i salonke na deblju potpeticu, koje su bili iste boje kao i cvjetovi, dok je kosu, već standardno, podigla od vrata.

Samo nekoliko sati kasnije počelo je u Kninu i svečano obilježavanje Oluje, a ovoga je puta naša predsjednica odlučila počast odati i modnim odabirom, stoga je odjenula crnu haljinu, koja također prati liniju tijela, a visoko u struku vizualno je razigrana širokim ušivenim pojasom u narančastoj, ružičastoj i crvenoj boji.

Isti dizajn pojavljuje se i na tričetvrt rukavima pripadajućeg sakoa, dok je na nogama imala salonke u crnoj boji s tankom potpeticom.