S DOMAĆIM POTPISOM

Kolinda stigla u olimpijsko selo pa ukrala pozornost u efektnom kombinezonu

27.07.2024 u 20:28

Bionic
Reading

Nakon što je s tribina pratila svečano otvaranje Olimpijskih igara u Parizu, bivša hrvatska predsjednica ove subote svratila je do olimpijskog sela

Kolinda Grabar-Kitarović u Francuskoj je po službenoj dužnosti. Prije nešto manje od tri godine imenovana je predsjednicom Povjerenstva za nadzor izbora budućeg domaćina Olimpijskih igara, a na to ju je mjesto imenovao Međunarodni olimpijski odbor.

Ove subote, nakon svečanog otvaranja Igara koje je s tribina pratila sa suprugom, Kolinda je s predstavnicima Vlade posjetila olimpijsko selo i pritom privukla pozornost upečatljivim modnim odabirom.

Na svečanom otvaranju Olimpijskih igara nosila je elegantan model bijele košulja-haljine, da bi na druženju s hrvatskim olimpijcima osvanula u efektnom kombinezonu žute boje.

Po uzoru na kombinaciju hlača visokog struka i jakne bajkerskog stila, ovu kreaciju na bivšoj hrvatskoj predsjednici potpisuje domaći brend Krie Design, a dio je nove kolekcije. Zlatni nakit u znaku ogrlice s privjeskom činio je njezin odabir dodataka, dok je odabir obuće pao na već viđeni model bijelih cipela brenda Salvatore Ferragamo, ukrašen metalnim detaljima.

Sličnu verziju kombinezona u modnoj kampanji dizajnerice Kristine Burje nosila je pjevačica Franka Batelić, a ovo nije prvi put da bivšu hrvatsku predsjednicu vidimo u komadima s potpisom Krie Design.

Kolinda u komadima brenda Krie Design

Godine 2022., na dodjeli nagrada Atlantic Council u Washingtonu, plijenila je pozornost u crvenoj haljini brenda koja je godinu prije izložena u hrvatskom paviljonu u sklopu događanja Expo 2020 u Dubaiju.

Iste godine, na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru, nosila je odijelo varijantu ove haljine s mašnom uz kojeg je kombinirala crvenu maramu brenda Croata.

  • +8
Krie design haljina na EXPO-u u Dubaiju Izvor: Promo fotografije / Autor: Goran Matijašec