ELEGANCIJA BEZ PREMCA

Kraljevska ikona stila oduševila stajlingom

07.02.2017 u 10:39

  • +2

Danska princeza Mary

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Danska princeza Mary još je jednom dokazala da je jedna od najbolje odjevenih kraljevskih dama. Na tjednu mode u Kopenhagenu lijepa Australka pojavila se u Valentinovim štiklama i statement kaputu ukrašenom raznobojnim kamenčićima

Povodom svečanog otvaranja novog izdanja tjedna mode u Kopenhagenu, danska princeza Mary pojavila se u stajliš kombinaciji začinjenoj statement kaputom. J

edinstveni model crnog kaputa, ukrašen raznobojnim kamenčićima u formi krugova, princeza Mary obogatila je klasičnom bijelom bluzom i hlačama cigareta kroja.

Spomenuti kaput djelo je danskog brenda YDE iz nadolazeće kolekcije, a cjelokupnoj kombinaciji pridodala je par presijavajućih naušnica, dok se po pitanju obuće odlučila za hit model  'Rockstud' s potpisom modne kuće Valentino.

I u novoj godini, danska princeza Mary ne planira se tako olako odreći titule jedne od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora dobivenu od utjecajnog Vanity Faira i britanskog magazina Hello kao rezultat glasanja britanskih čitatelja.