bezvremenska elegancija

Kraljica Rania je chic baka: Sve je očarala, a ove hlače majstorski izduljuju figuru

06.08.2024 u 20:17

Bionic
Reading

Jordanska kraljevska obitelj povećala se za jednog člana. Ponosna baka Rania ponosno je pozirala s unukom, malenom djevojčicom kojoj su roditelji, budući jordanski kralj i najstariji sin kraljice Ranije, princ Hussein i njegova supruga Rajwa, nadjenuli ime Iman. A tom prilikom Rania je pokazala i vrlo chic kombinaciju

Budući jordanski kralj i najstariji sin kraljice Ranije, princ Hussein, s prelijepom suprugom Rajwom ove subote je dočekao prinovu. Naime, princeza Rajwa rodila je njihovo prvo dijete, djevojčicu kojoj su nadjenuli ime Iman, kakvo nosi i Husseinova sestra.

Na službenom Instagram profilu kraljevske obitelji objavljena je emotivna snimka jordanskog princa Husseina u kojoj drži novorođenče dok u pozadini svira pjesma 'You Are My Sunshine'. A objavljene fotografije pokazuju i ponosnu baku, kraljicu Raniu kako drži svoju unučicu.

  • +6
Jordanska kraljevska obitelj dočekala prinovu Izvor: Profimedia / Autor: Balkis Press/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

A kraljica nije ni ovog puta propustila odabrati nepogrešivu modnu kombinaciju, besprijekoran spoj elegancije i ležernosti. Odjenula je tako laskavu i ženstvenu kombinaciju brenda Zimmermann – lanene hlače visokog struka i širokih nogavica koje prekrasno izdužuju figuru te košulju sa zlatnim gumbima, oboje u osvježavajućoj mint zelenoj boji.

Kombinaciju je upotpunila već viđenom bijelom Fendi torbicom s upečatljivim detaljem ptice te Diorovim salonkama grafičkog printa, a našla se tu i Marlijeva dijamanta ogrlica koja je cjelokupan stajling podigla na višu razinu. Držeći malenu Iman u naručju kraljica Rania jasno je pokazala koliko se veseli prvoj unučici, a pri tome je pokazala i kako je jedna od najtrendi baka.