ASTRO PROFILIRANJE

Lavovi privlače pozornost svojim držanjem, energijom i glasom

27.07.2024 u 07:36

Bionic
Reading

Pripadnici horoskopskog znaka koji nosi ime kralja životinja osobe su koje se ističu u masi, što nastupom, što energijom koju isijavaju

Kad uđu u prostoriju, Lavovi u trenu privlače pozornost. Njima bi bilo neobično da je drugačije. Iz njihove točke gledišta, središte pažnje prirodno im pripada.

Na tipičnom su Lavu oči izražajne, vilica naglašena, koža sjajna, a nos mali. Imaju pomalo mačkast izgled te skladne i gipke kretnje. Ono što je kralju životinja griva, Lavovima je kosa - gusta, lagano valovita, kovrčava i neposlušna. Pridaju dosta pažnje njezi kose i frizuri. Tretiraju je hranjivim maskama, regeneratorima i uljima, čineći je sjajnom i vrijednom divljenja.

  • +4
Meghan Markle je Lav, rođena je 4. kolovoza 1981. Izvor: Profimedia / Autor: NORTH-SUNSET / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Kao i njihov vladajući planet Sunce, zrače toplinom i lako osvajaju simpatije zahvaljujući prirođenom magnetizmu. Njihov modni odabir također odražava sklonost isticanju. Čak i kad odustanu od jarkih boja, upadljivih uzoraka i odvažnih kombinacija, odabrat će detalj poput komada nakita, kojim će dati pečat kreacijama jednostavnog kroja i neutralnih tonova.

U TOP FORMI

To može samo J.Lo: U kombinezonu koji ne trpi nesavršenosti magnet je za poglede

Pogledaj galeriju

Lavovi se glasno smiju i govore, skloni su gestikulacijama i dozi dramatičnosti. Zahvaljujući tome u stanju su učiniti zanimljivom čak i banalnu priču o putovanju od kuće do posla ili obavljanju kupovine. Teatralnost im je jednostavno u krvi.

Iako su ljubitelji ovozemaljskih užitaka, većinom odolijevaju prekomjernoj težini. Kad nađu sport koji im se sviđa, neće im biti teško čestito se oznojiti. Obožavaju ples i često su dobri plesači, a uz omiljenu glazbu čak će im i najzahtjevniji trening proletjeti u trenu.

Srdačnost, jedna od istaknutih lavljih odlika, povezana je sa slabim točkama njihovog zdravlja - srcem i krvim žilama. Skloni su kardiovaskularnim tegobama i visokom tlaku, no mogu prevenirati tegobe odgovarajućom prehranom, redovnim opuštanjem i umjerenim vježbanjem.