ASTRO INFO

Mars je u Blizancima: Ne zabijajte nos u tuđa posla i ne dijelite savjete koje nitko nije tražio

21.07.2024 u 08:14

Bionic
Reading

Marsova selidba iz stabilnog Bika u znatiželjne i druželjubive Blizance u petak 20. srpnja potaknut će bogatiju komunikaciju i razmjenu ideja. Budući da planet akcije i borbe upravlja motivacijom, ambicijama i energijom, u vama će pobuditi želju da što prije ostvarite ciljeve, ali vam i otežati određivanje prioriteta

Prolazak Marsa Blizancima upozorava na sklonost rasipanju fizičke i mentalne energije. Dobro pazite da od silnih planova koje biste željeli provesti u djelo na kraju ne bude ništa. Sklonost usporednom angažmanu na nekoliko frontova lako će vam se obiti o glavu jer povlači rizik od površnosti, nemara i ostavljanja poslova nedovršenim.

Izbjegnete li tipične spomenute blizanačke zamke, bit ćete u mogućnosti iskoristiti jake strane Marsa u Blizancima: snalažljivost, spretnost, domišljatost i brzinu dovršenja zadataka. Ovo razdoblje donosi pojačanu želju za komunikacijom s ljudima borbenih i liderskih kvaliteta. Zahvaljujući Marsu, lako ćete uspostavljati nove kontakte s takvim pojedincima i rado se upuštati u zanimljive rasprave o poduzetništvu, sportu, policiji, vojsci, oružju i ratovanju.

Pogledaj detaljni horoskop

Zbog Marsove ratoborne naravi razmjene mišljenja mogu lako poprimiti žučljiv ton, a da biste to spriječili, dobro će vam doći prigodne duhovite dosjetke, kakvima su Blizanci jako vični. Pretjerana radoznalost drugi je rizik sudjelovanja u raspravama tijekom Marsovog prolaska trećim zodijačkim znakom. Othrvajte se tendenciji zabijanja nosa u tuđa posla i dijeljenju savjeta koje nitko nije tražio.

  • +7
Jennifer Lopez rođena je 24. srpnja 1969. u znaku Lava Izvor: Profimedia / Autor: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Budite oprezni prilikom kupovine jer postoji rizik da vam slatkorječivi prodavač 'uvali' robu sumnjive kvalitete ili da od internetske trgovine dobijete artikl koji ne odgovara opisu s web stranice. Ne želite li postati žrtve obmane, ne vjerujte slijepo neprovjerenim informacijama niti neznancima koji obećavaju brda i doline, pogotovo ako vam nude nešto preko društvenih mreža. Mars izlazi iz Blizanaca i prelazi u Raka 4. rujna.