modna razmjena

Ležernu kombinaciju upotpunila je doista posebnim detaljem: Jennifer Lopez za putovanje odjenula košulju Bena Afflecka

14.06.2021 u 09:36

Bionic
Reading

Nemoguće je da glumica i pjevačica Jennifer Lopez u javnosti prođe nezapaženo, a za to u velikoj mjeri su zaslužne odvažne modne kombinacije. Posljednjih dana najčešće je viđamo u sportskim kombinacijama koje jasno ističu sve njezine obline, no ovoga puta JLo je pažnju privukla jednim doista zanimljivim modnim komadom

Šuškanja o vezi Jennifer Lopez i Bena Afflecka sve su glasnija. Premda ni jedna strana nije potvrdila, ali ni negirala glasine, par, koji je bio u vezi od 2002. do 2004. godine te zaruke umjesto vjenčanjem okončao prekidom, sve češće se može vidjeti zajedno. Šuška se tako i da se slavna JLo planira preseliti iz Miamija u Los Angeles te na jesen ondje i djecu, blizance Emme i Maxa, upisati u školu.

Na povratku upravo u Los Angeles Jennifer Lopez je snimljena odjevena u bijele široke hlače, kratki bijeli top te vrlo zanimljivu košulju. Naime, preko ležerne kombinacije JLo je prebacila kariranu flanelsku košulju. Casual kombinacija vrlo praktična za put prošla bi možda ispod radara, no mnogima je za oko zapela upravo spomenuta košulja u nijansama crvene i sive s malim bijelim gumbima. Naime, identičnu takvu košulju nosio je Ben Affleck u svibnju ove godine.

  • +4
Jennifer Lopez i Ben Affleck u istoj košulji Izvor: Profimedia / Autor: Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ležerni stajling JLo je upotpunila glomaznim gležnjačama i ručnom putnom torbom iste boje te velikim sunčanim naočalama. No, čini se kako dijeljenje odjevnih predmeta i modnih dodataka je vrlo često kod Bena i Jennfer. Naime, Ben je nedavno viđen kako nosi sat koji je neodoljivo podsjećao na sat koji mu je Jennifer darovala za prigodom snimanja spota 'Jenny From the Block'. Korisnici Twittera odmah su primijetili taj detalj, a spomenuti sat Affleck nije nosio samo u spotu već i za vrijeme njihove veze.