OZBILJNA UPOZORENJA

Liječnici zabrinuti za Rihannino zdravlje

25.03.2013 u 18:40

Bionic
Reading

Rihanna je nedavno zbog laringitisa morala otkazati dva koncerta u sklopu turneje 'Diamonds', nakon čega su je liječnici upozorili da mora usporiti s tulumarenjem

Rihannini liječnici izrazili su zabrinutost za njezino zdravstveno stanje, pa su joj poručili da uspori s izlascima jer inače neće imati dovoljno snage za prenatrpan poslovni raspored. Također, liječnici smatraju da Rihanna neće moći ispuniti obaveze koje se od nje traže na toj turneji ukoliko nastavi sa svakodnevnim tulumarenjem, piše The Sun.

'Rihannina bolest bila je toliko ozbiljna da su je liječnici upozorili kako bi mogli proći mjeseci dok se potpuno ne oporavi, što bi moglo biti pogubno za njenu turneju', otkriva izvor blizak pjevačici te dodao kako su joj liječnici savjetovali da potpuno promijeni životne navike jer se opet može razboljeti.

'To ju je malo prestrašilo, ali ona voli pušiti, piti i biti budna dokasna. Odlučila je početi se brinuti o sebi', zaključio je izvor te dodao kako njezina veza s Chrisom Brownom negativno utječe na nju.